ZAVIRITE U PRIVATNI AVION NOVAKA ĐOKOVIĆA: Vrhunski komfor, a opremljen je poput najluksuznijeg stana

Novak Đoković posjeduje veliki broj luksuznih nekretnina širom Srbije, kao i cIJelog svIijeta, a često u veoma kratkom roku mora da ode od tačke A do tačke B.

Profesionalne obaveze i česti turniri često ne dozvoljavaju da provodite sate i sate po aerodromima, te je iz tog razloga privatni avion najbolje rješenje.

Međutim, iako Novak lako sebi može da priušti letjelicu, a podsjetimo, prije izvesnog vremena je i jedan avion domaće aviokompanije dobio ime po njemu, teniser ipak nema avion u svom posjedu, ali ga redovno iznajmljuje.

Naime, Đoković se bez problema oslanja već duže vrijeme na usluge kompanije “NetJets” koja mu obezbjeđuje poseban prevoz, te se na neki način može reći da ga u neku ruku i posjeduje jer je luksuzna letjelica u potpunosti prilagođena njegovim potrebama, a unutrašnjost pogledajte u nastavku teksta:

1.

2.

3. 4.

Pored modernog dizajna i komfora koji je obezbijeđen putnicima, avion je opremljen i brzim internetom ali i kutkom sa zabavnim sadržajem, što je veoma korisno kada su u pitanju dugi, prekookeanski letovi.

Copy

– Sport kojim se bavim podrazumijeva neprestana putovanja. Ali, kompanija mi maksimalno izlazi u susret i uvijek na vreme stignem na destinaciju – rekao je jednom prilikom Đoković. (stil.kurir.rs)