JOVANA JEREMIĆ PRIJE I POSLIJE ESTETSKIH ZAHVATA: Kada vidite OVE SLIKE mislit ćete da na njima nije ista osoba

Voditeljica Jovana Jeremić nikad kao sada nije bila zadovoljnija svojim izgledom, a kako i ne bi kada je, kako sama kaže “radila na sebi”.

Fotografija koja je ovih dana izazvala pažnju na društvenim mrežama je ona koju je podijelila stranica “Estradni miks” na kojoj je Jovana prije i poslije estetskih zahvata.

Na njoj se vidi da je voditeljica prije imala crnu kosu, par kilograma viška i tanje usne.

U međuvremenu je popunila usne, operisala nos, popunila jagodice… Ali ono što je najviše doprinijelo promjeni njenog izlgeda je plava kosa, ali i redovni treninzi kojima održava zavidnu liniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Jovana je nedavno priznala da bi voljela da operiše i grudi:

“Od septembra ću imati bolje poprsje. Imala sam fantastične grudi, ali dojila sam, volim to i drugo dijete ću da dojim i ovo sada što imam su grudi majke. Želim da mi budu one stare, biće hirurška intervencija.
Idem samo na zatazanje. Imam svoje grudi, ima sad sa masnim naslagama to što se radi, izvuku ti odozdo i stave ti u grudi. Ja moram dobro da izgledam, meni je to važno za posao.Ja imam lijep dekolte, to je dio mog se**ipila, ja volim da potenciram svoj se**epil. Šta me briga što gledaju bake i deke, to sam ja, radim ono što volim i kako se osjećam,” rekla je jednom prilikom voditeljica. (stil.kurir.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)