Magazin

Muškarci im ne mogu odoljeti – ovo su ženske profesije koje najviše privlače muškarce

Šta je za mnoge muškarce najbitnije kod žene? Da li je to izgled, lepota lica, inteligencija ili nešto drugo? Ovo su ženske profesije koje najviše privlače muškarce!

Inteligencija, ljepota i profesionalnost – to je tako savršen paket! Ali da li je baš sve to neophodno kako bi se muškarac zaljubio u ženu?

Ispostavilo se da predstavnike jačeg spola uopšte ne uzbuđuju “savršene žene” koje imaju takozvani “celi paket”. Privlačnost je više stvar ličnih preferencija, piše pult24info.

Mnogim muškarcima se sviđa nešto drugačije, ali postoje neke stvari koje su slične mnogim muškarcima. Na primer, profesija kojom se žena bavi utiče na to kakav će muškarci utisak steći o njoj.

Ovo su neke od profesija za koje su muškarci izjavili da im se najviše dopadaju kada ih žene obavljaju.

Medicinska sestra – naravno ovo je očekivano. Ona je oličenje dobrote, brižnosti i njege zbog čega se to muškarcima tako sviđa.

To potiče još iz ljudske genetike u kojoj je zapisano da muškarci trebaju biti snažne dase koje se bore za svoju porodicu dok su žene te koje daju ljubav i brigu svojoj porodici. Brižnost je jedna od osobina koje muškarce najviše privlače.

Sekretarica – Ovo već možda potiče iz filmova u kojima je sekretarica uvek predstavljena kao zavodljiva žena, možda ne tako snažnog morala. Što znači da će im ta profesija žene uvek zagolicati maštu.

Konobarica – One ostavljaju utisak dame koja će ih nahraniti, uslužiti, asocirati na zadovoljstvo…

Manekenka – Mnogi bi muškarci želeli pored sebe devojku sa naslovnice časopisa. Modeli se smatraju standardom lepote: duge noge, lepo držanje i odvažan izgled fasciniraju mnoge muškarce. Zbog toga će ih manekenke uvek tako privlačiti.