CitatiMagazin

Ako mu se sviđaš, učinit će ovih 12 stvari zbog vas

U rječniku nema riječi “ne može” za zaljubljenog muškarca.

Muškarci će reći sve kako bi zadržali djevojku od koje imaju koristi u svom životu, čak i priznaju da ih vole. Kod većine momaka su dvije različite stvari što kažu i što zapravo rade. Umjesto da slušate njihove izgovore na srebrnom jeziku, vrijeme je da se popričate s dečkima.

Istina je da ako muškarac zaista, djevojku zaista voli, učinit će to, čak i ako mrzi ideju da ih radi sa strašću.

1. On vas štiti.

Dečki imaju prirodan instinkt da svoje voljene zaštite od prijetnji. Ako se ne može čak ni založiti za vas kad vas netko uvrijedi u lice, nije stvarno zaljubljen u vas. Želi se obvezati.

Stvarno sam vjernik da će se muškarac koji je zaljubljeno u djevojku željeti počiniti, čak i ako je on u srcu playboy. Željet će vas potjerati i početi vas pokušavati zaključati.

3. Slijedit će svoja obećanja.

Čovjek koji obećava svijet i ništa ne donosi nije čovjek koji se brine za vas. Muškarci koji zapravo vole djevojke s kojima su u vezi žele da im djevojke vjeruju i visoko misle o njima. A oni su također svjesni da prekršena obećanja dovode do manje poštovanja i manje povjerenja. Ako nastavi obnavljati svoja obećanja, vrijeme je da odete za nekoga tko neće prekršiti svoja obećanja.

4. Iskreno se kaje ako vas je povrijedio i poduzima korake da pokaže da se promijenio.
 
Čak i najveći egomanijak iskopat će se i ispričati kad shvati da je povrijedio nekoga koga stvarno voli. Koliko god to moglo naštetiti njegovom ponosu, čovjekovo pravo kajanje natjeraće ga da se ispriča i postane bolja osoba zbog svoje ljubavi.

5. Neće te ozlijediti.

Čovjek koji vas udara, vrijeđa, zanemaruje i odbacuje vas ne voli. Čovjek koji vas uistinu voli, NIKADA nećete raditi ove stvari.

6.On vam daje prioritet.

Ako momak padne za djevojku, ona mu postaje glavni prioritet. Padat će cijeloga sebe kako bi bio siguran da ste sretni s njim i želite biti s njim.

7. Na vrijeme prikazuje datume.

To se vraća u cjelokupnu “prioritetnu” stvar. Tip koji se redovito kasno pojavljuje je netko tko vas ne smatra prioritetom i ne poštuje vaše vrijeme. Kad vam je prioritet, nestat će s puta kako bi stigao na datum na vrijeme. K vragu, možda bi se mogao pojaviti i rano.

8. On odgovori na vaše tekstove brzo i s više od samo jedne riječi rečenicom.

Zaljubljeni dečki zaista ne vole ideju o tišini od svoje djevojke. Žele redovito razgovarati s njom i ne mogu izdržati da je objesi. Ako treba nekoliko sati ili dana da odgovori, vjerovatno nije u vama.

9. Pokušava vas impresionirati.

Kad momak dođe u vas, pokušati će vas impresionirati nečim. Također može učiniti nešto idiotsko ili se usitniti kada previše nervira oko vas. Ali oprosti mu zbog toga; on pokušava.

10. Otvara se.

Ako se čovjek neće otvoriti, to je znak da vam ne vjeruje. Ne možete imati ljubav bez povjerenja.

11. On traži vaše mišljenje i uzima ga u obzir.
 
Ako muškarac ne može razmišljati o nečijem mišljenju, osim o svom, to je znak da voli samo sebe.

12. Upoznaje vas sa svima koje poznaje i pokazuje vam se.

Ovo je ogroman pokazatelj da je ponosan što se viđa s vama, a ujedno je i znak da ozbiljno misli svoju ljubav prema vama. Ako to ne radi, onda ste vjerojatno bočna pilića.

Leave a Reply