Magazin

Ekspertkinja za veze: ‘Ovaj tip muškarca odličan je u krevetu, ali nosi i rizik’

Ekspertkinja za veze rekla je da postoji određeni tip muškarca za koji znate da će biti dobar u krevetu – čak i ako se to ne čini kao najbolja ideja. Ispostavilo se da je „pogrešan tip muškarca“ uvijek dobar kada je u pitanju se**, a Jana Hoking tvrdi da su neke od njenih „situacija“ to i dokazale.

Imala je odličan se** s muškarcima za koje zna da ne bi bili pravi partneri – ali često znaju da joj ugode u krevetu, piše Daily Star.

Hoking je rekla da tipovi muškaraca koji se**ualno pogađaju sva prava mjesta obično imaju iste osobine: ne žele da se vežu, mogu da budu neodlučni kada treba da vam posvete pažnju i često imaju upitnu prošlost.

David Prado/Stocksy United

Nažalost, iako imaju neke ne tako atraktivne osobine, obično su prilično dobri u krevetu.

– Pomalo je zlobno, ali je i eksperimentalno jer znamo da neće potrajati pa se ne brinemo kakve ćemo ispasti, i ne možemo biti 100% sigurni da ćemo to ponoviti, tako da stvara malu zavisnost – rekla je.

Zatim je dodala da se mnogi pitaju da li je se** s nekim ko nije ‘taj’ loša stvar. Ona tvrdi da je neko vrijeme raspravljala o odgovoru, te je došla do zaključka da bi to moglo da bude dobro pod uslovom da ne završite povrijeđeni. Ako možete izbjeći da se umiješaju osjećanja, sve što od toga imate je odličan i vruć se***alni život, a to se ne može smatrati lošom stvari. Kao što mnogi znaju, oslobađanje serotonina nakon dobrog se*** može potrajati i do jedan dan, pa je strastvena noć s nekim ko zna šta radi dobra za vaše zdravlje.

Foto: Pixbay

Kad je reč o dobrobitima eksperimenta s ovakvim tipom muškarca, Jana je kaže da se ona lično uvijek zbog toga „osjeća živom“. Iskorak van vaše zone udobnosti takođe može biti koristan, a uzbudljivo je i ne znati šta će se sljedeće dogoditi. Jana je dodala da je takođe super eksperimentisati s nekim s kim se osjećate prijatno, čak i ako znate da to neće trajati zauvijek.

– To ne vodi nigdje, ali vas podsjećaju kako da se zabavite i bez očekivanja. Uče vas da se nikada ne oslanjate na muškarca za sve svoje potrebe i odlično ispunjavaju vrijeme dok ne dođe onaj pravi.- zaključila je, a prenosi Večernji list.