Magazin

Zašto su jake djevojke tako lako vežu?

Nije važno jeste li bili službeno u vezi s njom. Činjenica da ste koketirali s njom bilo je dovoljno. Činjenica da ste joj pružili pažnju bila je dovoljna.

Drugo što ste joj se nasmiješili, bilo je sve gotovo. Bila je zaključana na tebi. U prilogu ideje o vama.

To nije zato što je plitka. Ona se nije vezala zbog intenziteta vaših očiju. Priključila se, jer ste se osjećali kao neko – kad se obično osjeća kao nitko.

Priklonila se jer je nešto vidjela u tebi. Treperenje vjere. Budućnost

Iako je oštećena, još uvijek ima toliko nade. Mrzi ljude jer zna što mogu učiniti, bol koju mogu nanijeti – ali još uvijek vjeruje u ljude. Ona vjeruje u njihov potencijal. U njihovoj istini. U ideji da jednog dana nađe nekoga ko će joj pružiti prijateljstvo i ljubav.

unsplash.com

I ona se nada da ste vi ta osoba.

Nada se da je dečko koji joj je otvorio vrata i javio joj dobro jutro doista džentlmen i ne igra se samo lijepo ući u gaće. Ima nade da će gotovo veza i prijatelji s prednostima ostati u njenoj prošlosti. Da ćeš joj predati nešto što nikad prije nije doživjela – pravu ljubav.

Ne treba se bojati jer ona voli jako i brzo. Cijenili biste njezinu spremnost za skok u vezu, iako postoji šansa da ona padne na zemlju. Iako bi mogla završiti s još jednim slomljenim srcem da bi joj dodala rebra.

Ne mrzi da se ona lako veže iako to čini. Ne želi pasti za nekim novim čim sekunde zaključaju oči. Ne želi zamisliti budućnost kad jedva postoji poklon. Ne želi biti klimava prije nego što postane bliska.

Ali ne može si pomoći. Ona je takva kakva je.

Lako se vezuje jer gladuje zbog pozornosti. Obožava osjećaj dodira. Ruke koje joj prolaze kroz kosu. Prsti koji joj tragaju po zavojima leđa. Dlanovi se čvrsto stisnu zajedno. Poljubi se i zagrli čelo odostraga i pera lagane ruke.

Želi intimnost. Želi privrženost. Ona želi osjetiti.

Ona želi biti tako voljena da vidi nadu u svim očima koji se zaustavljaju na njezinima. U svakom dječaku vidi ljepotu koja bi mogla postati njezin dečko.

Lako se veže, jer zna da to vrijedi. Zna da će na kraju naći nekoga tko je nikada neće razočarati – nikad je ne pustiti – nikad se ne čini budalom zbog ljubavi s jačinom zvijezda.

Leave a Reply