MagazinNovosti

Ljubav koju stvarno zaslužujete

Ponekad je lako naseliti se i zaboraviti vrstu ljubavi koju zaslužujete. Ovo je pismo za mene, za vas i za svakoga kome će možda trebati podsjetnik kako ta vrsta ljubavi izgleda: što vrijedite …

Zaslužujete više od nekoga tko se prebaci na drugu stranu kreveta ostavljajući vas plašeći misli na jutro, podsjetnik da opijena želja izgleda drugačije jutro poslije.

Zaslužujete nekoga tko će se htjeti probuditi da bi dodirnuo mjesto gdje sunce proviruje kroz sjenila i slijeće vam se na obraz.

Netko tko vam kaže kako ste lijepi dok spavate, kada ste ludi, kada plačete za svojim omiljenim filmom, iako ste ga vidjeli tisuću puta. Zaslužuješ nekoga tko te cijeni zbog svega što jesi.

Netko tko traži da se upale svjetla kako bi vam se mogli diviti u vašem najčišćem stanju.

Zaslužuješ nekoga tko se ne slaže s tobom cijelo vrijeme, ali kad se svađaš, čini se kao da se međusobno guraš da budeš najbolji. Netko tko želi sjesti i razgovarati s tobom dok se sumrak ne zori o novim počecima, željama, nepoznatom, neopisljivom osjećaju ekstaze kad si uronjen u topli ocean.

Netko tko zna da dodir tople kože ponekad kaže i više od tisuću razgovora. Zaslužujete nekoga jednako nezavisnog i pokretanog kao i vi, ako ne i više. Netko tko će vas nadahnuti. Netko tko će vam vjerovati dovoljno da vam pruži prostor za rast. Netko tko vas gura na put razumijevanja, da se ne osramotite i da se napunite hrabrošću. Zaslužujete ono što je najbolje za vas i to će izgledati drugačije od onoga što itko ima. Iako ćete morati uskočiti neke prepreke da biste stigli tamo, borili se sa suzama i izdržali noći sami … kada naiđete na ono što zaslužujete, odatle sve ostalo neće biti važno.

Leave a Reply