Ljubav

Znate li o čemu muškarci razmišljaju neposredno poslije odnosa?

Muškarci su, u suštini, daleko jednostavnija bića od žena, i oni se ne zamaraju previše razmišljanjem nakon se*sa, ili se makar ne bave nekim teškim temama. Ipak, ponekad i u njima proradi taj mali crv sumnje da li su se pokazali kao dobri ljubavnici ili nisu.

Pitajući snažniji pol u kom smeru plove njihove misli nakon se*ksa, otkrili smo listu najčešćih tema.

Kakav sam ja srećnik, upravo sam vodio ljubav

U trenutku kada endorfin i oksitocin počnu da struje njegovim telom, prva pomisao koja prođe kroz glavu muškarca je upravo ta – upravo sam vodio ljubav, kakav sam ja srećnik! Muškarci sebi ne uskraćuju mogućnost da uživaju u trenutku i ne misle ni na šta drugo. Bilo vam to teško za prihvatiti ili ne, ali činjenica je da muškarci nemaju naročito visoke standarde kada je u pitanju se*s. Dovoljno je da ste vi voljni za to, i on je već spreman.

Da li je i ona uživala?

Ove misli se motaju po glavi muškaraca koji su u vezi sa devojkama sa kojima su upravo vodili ljubav. Ako je veza za jednu veče, muškarac se ne opterećuje naročito ovim pitanjem. Uvek je bilo i biće muškaraca kojima je stalo samo do svog zadovoljstva ali i onih koji su dovoljno empatični i brižni da brinu i za ženino zadovoljstvo.

Da li je stvarno doživela orgazam, ili je odglumila

Lažni orgazmi su postali aktuelna tema, jer sve više žena priznaje da to redovno praktikuje u krevetu. Samim tim ne čudi da muškarci često nakon se*sa vrte film u glavi i pokušavaju da odgonetnu da li ste zaista doživeli orgazam u toku vođenja ljubavi ili je sve bila samo gluma.

Da li jedno od nas treba sad da ode?

Kada je reč o vezi za jednu noć, muškarac je u dilemi – ako se sve odigralo kod devojke u stanu, da li ona od njega sad očekuje da se spakuje i da ode ili? Iako su žene te koje obično vole maženje nakon se*sa, mnogim muškarcima to ne prija, i radije bi pokupili svoje stvari što pre i nestali u noći.

Jesam li ja najbolji s kojim je spavala?

Svaki muškarac želi da u očima devojke sa kojom vodi ljubav bude najbolji. U to nema sumnje. Konkurencija po pitanju testosterona uvek nekako nađe način da ispliva na površinu. Dok blaženo ležite u njegovom naručju nakon se*sa on će verovatno da zaključi, pod utiskom upravo proživljene dobre akcije, da je definitivno on najbolji tip sa kojim ste ikad spavali.