Ljubav

Ko bi rekao: Evo šta muškarce i žene najviše uzbuđuje u krevetu, iznenadićete se

Razne studije pokazuju da postoje razlike između onoga što uzbuđuje muškarce i žene pa je tako i novo istraživanje doprinelo tome, pokazujući neke fascinantne kontraste između onoga šta muškarci i žene smatraju najvećim uzbuđenjima.

Kako piše Metro, istraživanje je naručila stranica IllicitEncounters.com, a u anketi je ispitano oko 2000 muškaraca i žena, pa je jasno da se rezultati ne odražavaju na sve žene i muškarce na svetu.

Rezultati su pokazali da žene najviše uzbuđuje zajednički orgazam s partnerom, čak njih 66 posto, pa je tako to stavljeno na vrh. To se sviđa i muškarcima, ali samo trećina je to navela kao nešto što ih zaista uzbuđuje, stavljajući ga na četvrto mesto na listi najvećih uzbuđenja. Umesto toga, muškarcima je najdraži seks s novom partnerkom prvi put, odnosno više od polovine muškaraca (56 posto) izjavilo je da ih najviše uzbuđuje seks s nekim s kim nikada pre nisu spavali.

Na drugom mestu najvećih uzbuđenja kod muškaraca, je seks s bivšom partnerkom koja im se još uvek sviđa. Ženama je to takođe donekle privlačno, ali je mnogo niže na listi. Za 42 posto žena, kratkotrajna avantura na odmoru na drugom je mestu najvećih uzbuđenja, dok se na trećem mestu našao višestruki orgazam (36 posto). Nakon njega na listi je bio dobar oralni seks (35 posto), a na petom mestu je odlazak na ‘prljavi’ vikend s partnerom (32 posto).

Svi volimo ulazak u krevet kada je posteljina sveže oprana, ali neke žene i to uzbuđuje, pa su ga tako stavile na šesto mesto na spisak, iznad rođendanskog seksa. Listu je zaokružio seks za Dan zaljubljenih, omiljen među romantičnim tipovima ljudi.

Što se tiče muškaraca, njima je na trećem mestu seks s nepoznatom osobom (35 posto), na četvrtom mestu zajednički orgazam s partnerkom, a na petom mestu snimanje seksa s partnerkom (28 posto). Muškarci su takođe rekli da ih uzbuđuju i seks na otvorenom i avantura na odmoru, iako je ona na poslednjem mestu.