Ljubav

Ljubav do kraja života: 7 znakova koji pokazuju da ćete zauvijek ostati zajedno

Obično je to nakon nekoliko meseci zabavljanja se dogodi onaj presudni momenat kada shvatite da je veza postala ozbiljna i znate da biste uradili sve za osobu sa kojom ste. Ona vam je sve i nikada niste nikoga voleli kao nju.

Čini se, dakle, da je veza zaista ozbiljna, ali da li je to ljubav do kraja života pokazuju ovi znaci:

Uzbuđenje

I dalje se sećate kako ste se osećali kada vas je prvi put poljubio i još uvek osećate leptiriće u stomaku kada vas dodirne. Zato ćete se voleti do kraja života.

Imate iste teme za razgovor

Ako imate isti emotivni koeficijenat i veoma dobro razumete jedno drugo, vaša veza je sigurna.

Spavate zagrljeni

Da li ste i kada spavate bliski i zagrljeni i u krevetu? Ako je tako, to ukazuje na veliki stepen intimnosti i komfora kada ste zajedno. To je dobar znak ozbiljne veze.

Zahvalni ste što ih imate

Obično hvala može učiniti čuda u vezi. Ako lako pokazujete zahvalnost svom partneru, vaša veza je definitivno veoma stabilna.

Družite se sa drugim parovima

Znak zdrave veze je druženje sa drugim parovima. Ljude u vezi privlače oni koju su takođe u vezi, mnogo više od samaca. To vam povećava i status u društvu.

Ali volite i da ostanete kod kuće

Ne morate svake subote da se sredite i obilazite klubove. Vi i vaš partner znate da je odličan provod i ako se sklupčate na kauču i zajedno pogledate film.

Imate sjajnu hemiju u krevetu

Još jedan razlog zašto vam je veza odlična? Parovima koji i fizički veoma cene jedno drugo je suđeno da ostanu zajedno, piše krstarica.com