MagazinNovosti

Ukoliko radite ovih 7 stvari prema njemu, on nije pravi

Mnogo se špekulira kada smo zapravo pronašli onu pravu ljubav.

Ali ne postoji tačna znanost koju bismo voljeli. Ne postoji formula, kontrolni popis ili set testova za dešifriranje ako ste konačno upoznali srodnu dušu. Nažalost, sve se svodi na osjećaj leptirića.

Međutim, nakon vaših leptirića može biti teško. Uz sve te distrakcije i miješane signale vani, gubimo se u ideji ljubavi i zaboravljamo kako je zapravo uočiti.

Previše nas prati unaprijed stvorene holivudske predstave o romantikama. Mislimo da je ljubav neka velika drama ispunjena usponima i padovima i neuređenim tekstualnim porukama i neprestanom tjeskobom. Mislimo da ako ne plačemo nad njim svake noći, nije u redu. Mislimo da ako ljubav ne dođe uz velike geste i zgodne scene, nije u redu.

Ne mogu vam dati točan recept ili popis za provjeru jeste li ga pronašli, ali postoje neki znakovi kada to definitivno niste. Jer ovdje je prva stvar o ljudima koji nagađaju kad su je upoznali: Ako se morate zapitati, ta osoba nije ona.

Ona bi trebala biti s onim koji ublažava sva vaša pitanja i strepnje.

Iako je svaki odnos različit kao i svaka ljubav, postoje neke stvari koje se nikada ne moraju raditi u ljubavnoj vezi. Ako vam se čini da radite bilo koju od ovih sedam stvari, niste s pravom.

1. Progoni ga.

U filmovima je sve pogrešno. Oni prikazuju veliku ljubav s velikom opsesijom. Oslikavaju ga godinama mučenja i opsjednutosti. Čini se da to ne vrijedi ako to ne radi.

Ali ljubav ne bi trebala biti posao. Ljubav bi trebao biti najlakši posao koji ste ikada imali. Zašto biste progonili nekoga ko bi trebao da vas voli?

Ono u čemu bi trebao biti s onim je da nije poput nikoga. Od trenutka kad vas je upoznao znao je da želi započeti život s vama.

2. Moli ga.

Pravu ljubav ne treba moliti Prava ljubav teče prirodno i bez napora kao tekuća voda. Možete hodati od nje i nastavit će trčati.

Kad molite nekoga da vas voli, nikada nećete dobiti ljubav koju tražite i tražite nešto što očito ne može dati.

Ljubav bi vas trebala podignuti više, a ne dovesti vas na koljena.

3. Promijenite ga.

Onaj koji te voli, voli sve tebe. Možda se cijelo vrijeme ne slaže s tobom, ali čak ni ne bi promijenio način na koji se svađaš s tobom. Kad netko traži od vas da promijenite, mogao bi tražiti i da odete.

Prava osoba ne traži svog idealnog partnera; on traži nekoga tko je prikladan za njega. Kad ste u pitanju, neće postojati nikakvo pitanje o tome što je pogrešno i ispravno u vezi s vama.

4. Pregovarajte s njim.

Veza nije utjeha nagrada. Nikad ne biste trebali biti s nekim tko vas natjera da dogovarate uvjete.

Pregovori su za umiranje odnosa. Pregovori su za parove koji bi radije bili zajedno nego sami.

Jedini pregovori koji bi se trebali događati jesu planovi za večeru i roditeljski vikend koji radije ne biste prisustvovali.

5. Pitate se o njemu.

Nikad ne biste trebali biti sigurni u to kako se osjeća prema vama ili kakve su njegove težnje u životu. Trebao bi biti otvoren prema svemu što želi, a ono što želi uključuje vas.

Misterija može biti vruća i igrati veliku ulogu u procesu upoznavanja, ali vi dečki ste to prošli. Vas dvoje biste trebali biti zaljubljeni, a kad su zaljubljeni, tajnovitosti ne treba nigdje vidjeti.

6. Plakati nad njim.

Suze nisu voda koja pomažu da se rodni odnos razvija. Suze su ono što ubija ljubav.

Plakati nad nekim nije znak da biste trebali biti s njim; to je znak da ga trebate napustiti.

Odnosi se ne grade na noćima provedenim plačući; sagrađene su u dane kada ste sretniji nego što ste ikada bili u životu.

7. Lažite o njemu.

Ako skrivate čak i jednu stvar o njemu sa svojim prijateljima, u krivim ste odnosima. Ako se pretvaraš da je on netko koga nema, onda si s krivim.

Osoba s kojom biste trebali biti s vama je osoba s kojom se niste mogli sakriti ako ste pokušali. Govorite o njemu svima jer je on vaš.

Čak i ako ga ne odvedete u svaki razgovor, o njemu razmišljate u svakoj tišini.

Leave a Reply