Magazin

POVIŠICA, NASLIJEDSTVO ILI LUTRIJA: Tri horoskopska znaka DO KRAJA GODINE mogu da očekuju NOVAC!

Saznajte o kome je riječ!

Strelac

Krajem 2022. godine, Strelac će biti zadovoljan svojom finansijskom situacijom, jer će ih Tigar (2022. godina je u ovom kineskom znaku) podržavati na svaki mogući način. Postoji šansa da dobijete zanimljive ponude uz pristojnu nadoknadu. Imaćete priliku da birate gde ćete zaraditi i na šta ćete potrošiti novac. Očekuje vas zabavan period udobnosti, zadovoljstva i sreće.

Jarac

Krajem 2022. godine, Jarčevi će imati fantastičnu priliku za finansijski rast i skok. Posao će cvetati, a to će se videti u rastućim profitima na bankovnim računima. Imaćete utisak kao da su vam se sva vrata otvorila. Neki stari dugovi su naplaćeni, problemi rješeni – sada je vreme za nov finansijski i poslovni početak. Najbolje uložen novac biće onaj na obrazovanje i poslovno usavršavanje.

Ribe

Do kraja 2022. godine Ribe mogu očekivati lepe novčane bonuse. Do kraja godine situacija obećava da će se stabilizovati i postati pouzdana. Novca će uvek biti dovoljno za potpuno udoban život, moguće je i da će se neki dugovi rešiti. Ribe kloje se dodatno potrude na poslu mogu očekivati i povećanje plate. Svaka aktivnost i ispunjena namera biće nagrađene od zvezda.