Magazin

Kakvu ženu imate: POGLEDAJTE JOJ NOKTE I SVE ĆE VAM BITI JASNO

Oblik i dužina noktiju govore o nama i više nego što mislimo. Zato pronađite svoj oblik i saznajte nešto više o svojoj ličnosti.

KRATKI

Žene koje nose kraće nokte obično su konzervativne, vrlo pronicljive, ali otmene. S obzirom da ovakvi nokti zahtijevaju stalnu njegu i sječenje, to pokazuje da ste vrlo predani onome što radite i pouzdani, neko na koga se drugi rado oslone.

DUGI

Vrlo ste ženstvene, njegovane i lijepe. Činjenica je da ne radite mnogo po kući, a ni na poslu i obično nemate hobi koji zahtijeva fizički napor.

ČETVRTASTI

Ovakav oblik noktiju je karakteristika smjelih osoba koje vole da eksperimentišu i isprobavaju različite stvari. Vrlo ste sofisticirani, moderni i imate odličan ukus i za modu, i za muziku i film..

ŠPICASTI

Poznati stileto nokti su odlika provokativnih žena koje vole avanturu i nove stvari. Iako ih mnogi smatraju kičastim trendom koji se pojavio devedesetih, pa se prije nekoliko godina vratio, špicasti nokti imaju svoje obožavaoce.

OBLI

Ovo je najčešći oblik koji odgovara bukvalno svima. Ljudi koji mahom nose samo ovakve nokte rijetko kad isprobavaju nove stvari. Vi ste praktični i više volite da ste u sjenci, nego pod svjetlima reflektora. (Naj portal)