Magazin

7 Skrivenih strahova o kojima 90 posto muškaraca nikada ne priča

Snaga muškaraca nije u njihovom nedostatku straha nego u njihovoj sposobnosti da kontrolišu strahove i skrivaju ih od društva. Zato biste trebali znati da muškarci strahuju od mnogih stvari, a neki od tih strahova vrlo su slični onima koje žene imaju.

Mi smo sastavili kratki popis stvari koje najviše brinu većinu muškaraca.

Novac

Novac je jedna od onih stvari koje obično uzrokuje neke neprospavane noći za muškarce. Standardi društva diktiraju da se muškarci trebaju roditi kao hranitelji. Oni su odgovorni za sigurnost njihovih porodica, a ako ne uspiju, to obično znači da oni ne uspijevaju kao muškarci. Također, muškarci vide novac kao “obavezu” ako žele imati djevojke. Međutim, ljubav, briga i pažnja trebaju biti mnogo važniji od novca. Ako smo u krivu i ako djevojka treba više novca nego tvoja ljubav, ona nije dostojna vašeg vremena.

Ljubomora

Muškarci ne pokazuju svoju ljubomoru otvoreno. Međutim, to polako uništava njihovo samopoštovanje. Na primjer, možete spomenuti jednog od vaših muških kolega vašem partneru, a on neće pokazivati znakove straha ili brige, ali ne znači da nije ljubomoran. Brine se i uvijek će se uporediti s onim prijateljem. Muškarci ne vjeruju u prijateljstvo između muškaraca i žena.

Razlika u visini

Pa, ovo nije tajna. Muškarci ne vole više žene jer to ih čini malima.

Malo iskustvo u odnosima

Svaki čovjek planira biti mačo. Muškarci čak imaju naviku lagati o svojim prethodnim odnosima i stvarnom broju tih odnosa. Boji se istih stvari kao i žene. Ako ga podržavate i pokažete mu svu ljubav koju zaslužuje, biće sigurniji i upotrijebiće tu ljubav kao gorivo da bude još bolji dečko ili muž.

Dlake

Muškarci ne vole biti dlakavi.

Dijeta

Muškarci ne vole govoriti o svojoj prehrani jer misle da se čini čudnim u očima “potencijalnih djevojaka”.

Ljubav i veze

Žene uvijek govore o svojim odnosima i uvijek traže načine razumijevanja muškaraca. Međutim, oni bi trebali gledati samo na njihova srca i vidjeće isti strah i iste emocije koje leže u muškarcima. Ali muškarci ne vole govoriti o tome. Oni takođe brinu o ljubavi, i oni takođe žele da sve bude u redu.

Izvor slika: 24viralphotos.com