Magazin

Nije više mogla izdržati bol u ušima, a kad je vidjela šta je izvadio doktor, zacrvenila se od stida

Ako ste nekad u jednom trenutku svog života pomislili da je lako biti doktor, ovaj video će vam dokazati da ste se grdno prevarili. Naročito ukoliko vam je pacijent neko ko o svojoj higijeni nije vodio računa i to dobar dio svog života.

Ova žena naime, dugih 20 godina nije vodila higijenu svojih ušiju, pa je doktor morao da interveniše zato što joj se počeo javljati nesnosni bol. Možete pogledati u video prilogu koji vam ostavljamo ispod, kako se to završilo, ali upozoravamo vas: sadržaj na vlastitu odgovornost gledate. NIJE baš za one koji su lakog želuca.

A prije nego počnete gledati video, savjetujemo vam toplo da ostavite hranu koju jedete i dobro se pripremite za ono što slijedi… nije prijatno, nimalo. Ovo će možda pojedine natjerati i da vode higijenu svojih ušiju i ostatka tijela, bar se nadamo – a sigurno se tome nadaju i doktori.

Inače je izuzetno potrebno da vodimo računa o sebi i svojoj higijeni.

Ne samo da peremo zube temeljito svako jutro i noć pred odlazak na spavanje, da se tuširamo kako bismo sa sebe skinuli svu prljavštinu i masnoću koja je ostala na nama nakon dugog i napornog dana, da stavljamo dezodorans da bismo eliminisali neprijatne mirise od znoja… nego kao što možete i sami da vidite, da vodimo higijenu ušiju, ali i svakog dijela tijela na koji inače ne obraćamo pažnju.

Čak i da peremo područje između nožnih prstiju.

Vjerujte, ako to niste radili – krajnje je vrijeme da to počnete raditi.

Šta vas najviše zgražava kad se o tome ne vodi računa?
Izvor: Vedrastrana.com