Magazin

Izaberite fotografiju koja vas najviše plaši i saznajte koji je vaš najveći strah

Strahovi nam često stvaraju prepreke koje nas sprečavaju da idemo napred i da se osećamo zadovoljno. Američki pisac Džosef Kembel verovao je da prevazilaženje svakog straha donosi nagradu, blago.

Ako ste zainteresovani da saznate više o sebi, onda je ovaj psihološki test idealan za vas. Njegova suština je jednostavna – samo treba odabrati ulaz koji vas najviše plaši .

U koje od ovih mjesta ne biste smeli da uđete? Ako se vodimo rečima Džosefa Kembela, u prostoriji koje se plašite, krije se blago koje tražite.

1. Napuštena kuća

Ako ste izabrali ova vrata, onda ste prilično prizemna osoba. Vi vidite svijet kakav jeste, ne donosite odluke spontano i volite sve da analizirate.

Vama su važne vaše vrednosti i moralni principi i očekujete da se drugi prema njima odnose s poštovanjem.

Emocionalno ste prilično zatvorena osoba i u svoj unutrašnji svijet puštate samo ljude u koja zaista imate poverenje. Vaše blago je emocionalno zadovoljstvo.

2. Stepenice

Ako ste izabrali ovu sliku, onda volite da živite punim plućima. Skloni ste preteranom razmišljanju, a vaš najveći strah jeste smrt.

Jedno od vaših najvećih bogatstava je dobro zdravlje. Smatrate važnim zdravu ishranu i redovno vežbanje.

3. Ledena pećina

Ledena pećina simbolizuje da vam je očajnički potrebna emocionalna toplina. Plašite se da bi voljena osoba mogla da vas povredi, zato radije birate usamljenost.

Duboko u sebi znate šta vam donosi istinsku sreću. Vaše blago je ljubav, i to u svim njenim manifestacijama.

4. Stara kuća

Ako ova slika predstavlja za vas pravu noćnu moru, to znači da se bojite siromaštva, plašite se gubitka finansijskog blagostanja. Vaše blago su materijalne vrednosti.

Izuzetno ste verna i iskrena osoba. Žudite za finansijskim blagostanjem, ali zaboravljate da se ljubav i sreća ne mogu kupiti novcem.

5. Tunel

Ako se bojite tunela, to znači da vam je teško da kontrolišete svoje emocije. Pametna ste osoba, ali često vas vode osećanja. I to vas mnogo plaši. Da biste se riješili ovog straha, treba da naučite da prihvatite ono što osjećate.

Previše se fokusirate na razmišljanje o problemima. Vrijeme je da se usredsredite na pronalaženje njihovog rješenja. Vaše blago je samopouzdanje.

6. Vrata zatvorena lancima

Trudite se da ispunite najviša očekivanja koja sami sebi postavljate. Vi ste produktivna, svrsishodna i organizovana osoba. Jedino vas plaši nedostatak stabilnosti.

Previše radite i previše se iscrpljujete. Pokušajte češće da odvojite vreme za odmor. Vaše blago je mir.
(Telegraf.rs)