Magazin

“ŽIVIM U HAREMU,MOJ SUPRUG IMA 147 ŽENA” Najbogatija Srpkinja iznenadila sve detaljima braka sa arapskim milionerom

Jelena Bin Drai danas je jedna od najbogatijih Srpkinja, a njen život nije uvijek bio lak.

Životna priča bivše manekenke Jelene Bin Drai zvuči poput moderne bajke. Danas je udana za vrlo bogatog arapskog biznismena, uspješno vodi šest tvrtki, a brine se i za njihovo četvero djece.

No, njezini počeci nisu bili ni približno tako glamurozni. Rođena je kao Jelena Jakovljević u Žablju, nedaleko od Novog Sada, a proslavila se kada je 1998. godine proglašena za Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss interneta, te je tom prilikom ušla u povijest osvojivši tri od pet titula u jednoj ljepotici inscenacija.

Jednom je prilikom na Instagramu podijelila kako je u to vrijeme njezina obitelj bila jako siromašna, te da je u publici bio samo njezin otac jer nisu mogli platiti ulaz za njezinu majku i brata.

“Rujan 1998., sjećam se kao da je jučer bio. Samo je moj otac bio tamo dok sam bio na pozornici. Mama i brat su morali ostati u holu hotela, ispred vrata dvorane. U tom trenutku smo Na računu smo imali samo 100 njemačkih maraka, što je bilo dovoljno samo za jednu kartu”, otkrila je jednom prilikom Jelena.

Nakon toga je surađivala s brojnim agencijama, a puno je putovala i jedno vrijeme živjela u Italiji. U Dubai je otišla 2001. godine kao jedan od prvih supermodela iz regije.

Tamo je upoznala bogatog biznismena Saida Bin Draija za kojeg se udala 2008. godine, no u jednom je intervjuu otkrila da on u početku nije obraćao pozornost na nju.

“Kada smo se prvi put sreli, uopće nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i zbog toga sam djelovala pijano. On, kao i svaki Arap, voli “rasne” žene, s izraženim oblinama Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli izlaziti, komuniciramo – rekla je Jelena u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Da Jelena nikada nije pomišljala da bude samo lijepo lice koje stoji uz svog bogatog muža, dokazala je svojim poslovnim uspjesima. Ključ njenog uspjeha je, kaže, odlična organizacija profesionalnog i obiteljskog života.


Otkako se udala za šeika, Jelena se često susreće s zločestim komentarima na internetu, a u intervjuu je na njih odgovorila sarkastično nazvavši se ‘vampiricom Hur’.

– Da budem iskrena, da sam gađala kamenom svakog psa koji je zalajao na mene, ne bih daleko dogurala – kroz smijeh je svojedobno rekla Jelena na ove tračeve.

“Naravno da živim u haremu. Ja sam vampirizirana Hurem. Moj muž je Sultan Veličanstveni, to već znate, a srećom ima još 147 žena, tako da tijekom ove pandemije ne moram patiti i gledati njega svaki dan”, našalila se.