Magazin

ŽENE SU KONAČNO PRLZNALE – Ovo im najviše nedostaje tokom odnosa, muškarci će se iznenaditi

Vjerovatno ste već naučili da morate da budete vrlo pažljivi kada s partnerom razgovarate o njegovim sposobnostima u krevetu kako ne biste povredili njegov ego. Vrlo je tanka granica između njegovog shvatanja onoga što želite i toga da se uvredi zato što smatra da vas ne zadovoljava.

Stručnjaci ističu da je ključ dobra i iskrena komunikacija, što je vrlo zreo odgovor, ali vi i sami znate koliko često se ponašate kao djeca, pogotovo kada nešto nije onako kako ste zamislili. Rješenje zapravo nije jednostavno, pa iskrena komunikacija ne uspijeva uvijek.

Najpre treba da izaberete pravi trenutak za razgovor. Na primer, kada sljedeći put budete gledali scene seksa u filmu, pokušajte da naglasite šta vam se sviđa, a šta ne. Vjerovatno će tako zapamtiti šta volite, a šta ne i pokušati to sljedeći put da uradi (ili izbjegne).

Ali, šta žene zapravo žele u krevetu? Muškarcima se ovo čini kao zagonetka, a one se nekad postiđeno pitaju da li je u redu želeti neke stvari. Nakon što smo na „Redditu“ pronašli raspravu o tome šta žene žele u krevetu, odlučili smo da izdvojimo najčešće zahteve, komentare i želje, prenosi Espreso.

Veliki broj žena ističe da voli kada ih partner ljubi po vratu.

„Ali, bez ostavljanja modrica molim! Nemamo 16 godina“, jedan je od komentara.

Skretanje pažnje na vrat je samo početak. Ovo zapravo govori o tome da žene žele više predigre, odnosno nežnosti pre samog seksa.

„Volim da čujem svog muškarca. Volim da znam da uživa i da radim ono što mu odgovara“, napisala je jedna od žena.

Muškarci zapostavljaju govornu komunikaciju tokom seksa, a ženama je to zaista bitno zbog samopouzdanja, ali i zbog bolje atmosfere.

„Kada ćutimo veoma je neprijatno. Ne znam o čemu razmišlja, da li mu se sviđa ovo ili zamišlja nekog drugog“, prokomentarisala je jedna od čitateljki foruma.

„Voljela bih da moj partner ima otvoreniji stav prema novim stvarima i da više istražuje. Iste stvari će nam brzo dosaditi“.

Kako bi zauvijek održali strast i seksualnu napetost koju ste imali na početku veze potrebno je istraživati i isprobavati nove uzbudljive stvari.

„Nedostaje mi nježnosti nakon seksa. Čim smo gotovi, on se okrene ili počne da radi nešto skroz nepovezano i zaboravi na mene“, požalila se jedna od čitateljki.

Nježnost nakon seksa podjednako važna kao i predigra, smatraju mnoge. Zaslužujete da budete zadovoljni, a vaš odnos uvijek treba da bude iskren, pogotovo kad je seks u pitanju. Ignorisanje nezadovoljstva može da dovede do ozbiljnih problema u kvalitetu vašeg odnosa, piše krstarica.com