Magazin

Uvijek pale: Pet rečenica koje žene žele da čuju tokom odnosa

I riječi mogu biti moćan afrodizijak u krevetu. Svako ima svoje želje kada je u pitanju vođenje ljubavi, ali ovih pet rečenica bez sumnje će odobriti većina žena.

1. Reci mi šta želiš

Mit o tome kako bi muškarci trebalo da čitaju ženine misli kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto želite, onda to i treba reći, a još je ljepše kada muškarac sam pokaže interesovanje za zadovoljstvo svoje partnerke i želi da joj ugodi.

2. Da, imam kondom

Samosvesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvek vole da znaju da i njihov partner vodi računa o tome te da je svestan važnost odgovornog seksualnog ponašanja.

3. Sviđa li ti se to što radim?

Sramežljivije žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje sjajan način da muškarac sazna oseća li se žena dobro ili ne, piše Zadovoljna.hr.

4. Obožavam tvoje…

Svi se ponekad osećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvek lepo čuti šta to partner najviše voli na nama i čega se ne može zasititi. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.

5. Fantastična si

Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne vještine, ali zašto oni ne bi pohvalili i njihove? Kvalitetan seks je dvosmjeran proces kojem takođe mora vladati jednakost.