Magazin

Žene otkrile: Muškarci s ovim osobinama najbolji su u krevetu

Mnogo faktora utiče na to kakav će muškarac biti ljubavnik i hoće li intimni odnos biti dobar ili loš. Ali, prema jednoj nedavnoj studiji, koju je objavio dnevnik Socioaffective Neuroscience & Psychology, neke vrline ukazuju na to da bi muškarac mogao da bude dobar ljubavnik i prije vas dovede do orgazma nego muškarci kojima ta vrlina nedostaje.

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da ustanove s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dosezale vrhunac, piše City Magazine.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu da daju bolju ocenu svojim trenutnim partnerima, čak i ako je realno ne zaslužuju.

Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s – duhovitim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pokazatelj seksualnih vještina jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama, pa tako i onim intimnima, što je važno za dobru komunikaciju između partnera te naposletku i dobar seks.

Među drugim kvalitetima našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod jorganom. Muškarci s tim osobinama pokazali su veće interesovanje za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.