Magazin

Zašto toliko volimo osobe rođene u znaku Djevice?

Ako ste bili u ljubavi sa osobom rođenom u znaku Djevice, sigurno ste imali prilike da upoznate bar neku od njihovih prelijepih osobina koje ih čine najpoželjnijima.

Spolja, one često izgledaju vrlo skromno a možda i previše okrenute praktičnom životu, ali njihova emotivna priroda je nježna i prijatna. U ljubavi su odani i, baš kao što im i ime kaže, posvećuju se svemu kao da im je prvi put.

Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto volite Djevicu – ona će vam uvijek čuvati leđa, svuda i u svakoj situaciji.

Međutim, koliko god da su lojalni prema partneru, rođeni u ovom znaku su veoma nezavisni. Nikad vam neće dosađivati, gnjaviti vas dok se bavite svojim poslom ili hobijem, jer i oni imaju u šta da ulože vrijeme i energiju.

Zato se sa partnerom odlično slažu kad u nečemu udruže snage i biće mu i odličan saradnik, drug ili kolega. Kad rade, rade a kad vole, stvarno vole.

Djevica se u svemu daje 100 odsto, pa zato računajte i da ćete dobiti stoprocentnu pažnju, istinu i ljubav. Ukoliko ne namjeravate da uzvratite iskreno, bolje i i ne počinjite ništa jer je ona osjetiti svaki pokušaj prevare. Intucija ovog znaka je nenadmašna i, vjerujte nam, bolje je da je imate uz sebe nego protiv sebe, piše “Krstarica“.