MagazinNovosti

Prvo što ste vidjeli na slici otkrit će tajnu zbog koje ste voljeni!

Ovaj test osobnosti temelji se na optičkoj iluziji. Optička iluzija mnogo toga može reći o nečijoj osobnosti – provjerite što govori o vama. Optička iluzija je iluzija uzrokovana nesavršenošću naših osjetila, neke zbog tromosti oka, a neke zbog specifičnog rada našeg moga.

Informacije prikupljaju oči, mozak ih obrađuje, ali optičke iluzije često mogu biti vrlo različite od načina na koji ih mozak u početku opaža.

Postoje tri vrste optičkih iluzija: doslovne optičke iluzije koje stvaraju slike koje se razlikuju od predmeta koji ih zaista tvore, kognitivne iluzije koje nastaju kao rezultat nesvjesnih zaključaka, te fiziološke iluzije koju su rezultat prekomjerne stimulacije određenog tipa (svjetlina, boja, veličina, položaj, nagib, pokret). Optička iluzija mnogo toga može reći o nečijoj osobnosti – provjerite što govori o vama.

Mona Lisa

Osoba ste s izvrsnim komunikacijskim vještinama. Uživate komunicirati s ljudima oko vas. Uz to, veliko zadovoljstvo dobivate iz činjenice da je oko vas puno smijeha, volite kada su drugi sretni i zadovoljni.

Vi ste iskričava, temperamentna i iskrena osoba, s odličnim smislom za humor i sposobnošću da se nasmijete sami sebi na račun.

Vašu osobnost mnogi doživljavaju magnetičnom i nezaboravnom.

Ljudi u vašoj okolini vole vas onakve kakvi jeste, najviše zbog toga što ste puni pozitivne energije koju uvijek širite na druge. Uvijek biste trebali vjerovati u svoje instinkte, osjećaje i intuiciju, tako ćete najprije uspjeti.

Voda

Inteligentna ste, dobro obrazovana osoba, osjećate veliku strast za sport. Volite i uživati u životu. Imate istančan modni ukus i stil.

Ako postoji spor između vaših bliskih prijatelja ili poznanika ili ako nešto pođe po zlu, vi kao pravi mirotvorac intervenirate da biste sve pomirili.

Znate kako utješiti druge ljude i uvijek ste spremni pomoći.

Zbog toga vas drugi vole i cijene. Volite svijet i znate cijeniti prijateljstvo.

Riba

Dobroćudni ste i mirni. Odgovorna ste osoba, vjerujete u pošten rad i iskrenost. Uvijek se trudite iskoristiti dan i nikada ne dopuštate da negativna energija ima veliki utjecaj na vas.

Kada je riječ o poslu, vi ste vrlo organizirana i odgovorna osoba.

Imate izraženu samokontrolu, predanost i odlučnost. Jako ste marljivi i volite raditi.

Imate izraženu ambiciju, želite rasti i napredovati u životu. Zbog toga vas cijene kolege i poslodavci. Vrlo vam je lako steći nove prijatelje, veze i poznanstva.

ATMA/lavitaenellamente.com/Pripremila: Suzana Dulčić za atma.hr