Magazin

ZAŠTO HAKIMI UVIJEK TRČI MAMI NAKON UTAKMICE: Njena priča će vas rastužiti

Marokanski reprezentativac Achraf Hakimi nakon svake utakmice trči majci Saidi u zagrljaj. S majkom je vrlo blizak, a njihova životna priča nije bila nimalo laka. Zbog toga nogometaš danas sve što radi – radi za majku i porodicu.

Saida i njen muž Hasan su u svojim ranim dvadesetima iz Maroka doputovali u Španjolsku u potrazi za boljim životom. Njihov sin Achraf rođen je u toj zemlji, a roditelji su radili sve da mu omoguće normalno djetinjstvo. “Mama je bila čistačica, a otac ulični prodavač. Dolazim iz skromne obitelji koja je teško zarađivala za život”, rekao je jednom prilikom nogometaš, prenosi Index.hr.

“Nogomet je bio moj san i oni su često žrtvovali želje druge djece zbog mene. Sad ja igram za njih. Bilo smo vrlo siromašni, a ja se sad borim za njih”, dodao je. Achraf ima još sestru Widad i brata Nabila.

Inače, Hakimi je u braku s 12 godina starijom Hibom Abouk, za koju su strani mediji pisali da je “najljepša glumica na svijetu”. Par ima dvojicu sinova, a nogometaš je postao otac sa samo 22 godine. Njegova je supruga španjolsko-tuniska glumica, koja ima i libijske korijene, a popularnost je stekla zbog glavne uloge u televizijskoj seriji El Principe, koja se jedno vrijeme emitirala i u Hrvatskoj.