Magazin

Oblik vašeg palca otkriva kakav ste čovjek: Saznajte jeste li mirni i suzdržani ili treba da “smirite strasti“

Od davnina ljudi su osećali uzbuđenje na sam pomen čitanja sa dlana. U ovom slučaju radi se o tome kakav palac imate, jer to navodno otkriva koje su vaše karakterne osobine.

Prva polovina palca je duža od druge

Veoma ste odani i izuzetno strastveni. Kada se zaljubite, umijete da postanete opsednuti partnerom. Onda nije neobično da ignorišete ostale aspekte svog života, na primer, studije, karijeru…

Jednostavno poludite za svojim partnerom i jako se uznemirite ako vam ne odgovori na poziv ili poruku. Ipak, bilo bi dobro da malo smirite strasti, jer bi vaše ponašanje moglo uplašiti partnera i otejrati ga.

Prvi i drugi dio palca su jednaki

Može se reći da ste dobri u planiranju i da imate specifičan pristup koji vam olakšava put ka postizanju ciljeva. Bez obzira kakva je situacija, znate kako da ostanete mirni i hladni. Ravnopravni ste i u ljubavnoj vezi.

Veoma ste objektivni u proceni osećanja vašeg partnera. Nećete izgubiti glavu i zanemariti svoj život zbog emocija. Ovo dovodi do toga da sporije napredujete u ljubavnoj vezi, što na kraju može dovesti do komplikacija.

Prva polovina palca je kraća od druge

Vi ste poštena i pouzdana osoba, i imate veoma dobru moć zapažanja. Pre nego što nešto preduzmete, prvo ćete dobro razmisliti o svemu, ne žurite ni u šta. Ovo, naravno, utiče i na vaš ljubavni život. Kada se zaljubite, skloni ste da obuzdate svoja osjećanja, otkriva Mistical Raven.