Magazin

TEŠKO ONOM KO IM STANE NA ŽULJ: U ova 3 horoskopska znaka rađaju se opasne i nadmoćne žene

Koliko god da ih neko ujede za srce, pojedine žene će preći preko toga, dok druge nemaju nikakav problem da osobu koja ih je povrijedila presele u prošlost.

One su pravi tajfuni koji nose sve pred sobom kad se njihova druga polovina ne ponaša onako kako su one zamislile. Pravi su profesionalci da osmisle prilično originalnu i često okrutnu kaznu, najčešće iz razloga da on dobro zapamti svoju grešku i da ubuduće ne treba ni da pomisli na nešto tako, a kamoli da ponovi.

Lav

Lavica je žena krajnosti, ako te voli, obožavat će te bez ostatka, a ako ne, mrzit će te iz dna duše. Iako je za javnost jaka, gotovo nedodirljiva i autoritativna, ona se u zagrljaju svog muškarca pretvara u umiljato mače.

Njoj su u ljubavnom odnosu vrlo bitne 2 stvari, da bude veći autoritet partneru nego on njoj i da se fantastično slažu u se**u, jer je izuzetno čulna osoba. Ukoliko su ti uslovi ispunjeni, nema prepreka za njenu sreću i emotivnu ispunjenost.

Naravno, njen muškarac mora da joj se svakodnevno divi i što ćešće govori da je jedna jedina i neponovljiva, pravo remek djelo. Pored toga, poželjno je da je ona i intelektualno nadmoćnija.

 

Škorpija

Ona je femme fatale u samom smislu te riječi, biće sa nevjerovatnom maštom i još otrovnijim jezikom. Nju ne zanimaju slabići niti prosjek u bilo kom obliku, ona od života želi da uzme samo ono najbolje! Prvo po čemu ćete je primetiti i zauvek pamtiti jesu njene oči. Zapravo, pogled koji hipnotiše i kojim mami ”žrtvu ” da momentalno poželi da postane njen plijen, piše cicimici.com

Ali ne može to tek tako, jer ona bira muškarca koji joj parira u svemu, ili možda čak onog koji je još jači od nje, ukoliko je to moguće. Muškarac svjestan sebe, sa kojima može da uživa u visokointelektualnim razgovorima i neobičnoj ljubavnoj igri u krevetu je ono što joj hrani srce i dušu.

Veoma je posesivna i ljubomorna tako da njenom muškarcu ne bi trebalo da padne na pamet ni da pogleda drugu ženu, a kamoli pomisli nešto drugo, jer ona smatra da treba bude apsolutna vlasnica srca onog koga voli. Izuzetno je intuitivna i u stanju je da iz svakog iščačka najskrivenije dijelove duše, gotovo kao da ima skrivene moći.

Strijelac

Ženi Strijelcu uopšte nije teško da zavede bilo kog muškarca, ali ona ne igra na kartu svog neosporno aktraktivnog izgleda već ih izluđuje svojim umom. Pustolovna, uvijek raspoložena da isproba nešto neobično, neverovatnog temperamenta, san je svakog muškarca.

Ona u pronalaženju onog pravog može da uđe u sijaset veza, koje će se najčešće završavati burno upravo zbog njenog naglašenog temperamenta i sposobnosti da svakome napipa slabu tačku i onda ga ujede.(Alo.rs)