Magazin

NAJIDEALNIJA SUPRUGA I MAJKA: Žena u ovom znaku je PRAVA RADOST za vašu porodicu i djecu!

Važi za ženu koja je veliki emotivac, koju prijatelji mnogo vole, jer je uvijek tu za njih, spremna da pokloni ljubavi i više nego što joj se pruži.

Uprkos pretjeranoj emotivnosti i ranjivosti, ako je život surov prema njoj, postaje jaka kao stijena, ni sama ne zna odakle joj toliko hrabrosti da ide naprijed i ruši sve prepreke pred sobom.

Ono što ovu ženu krasi najviše jeste ideal kada je u pitanju uloga supruge i majke. U pitanju je žena rak!

Kako je osvojiti i šta dobijate zauzvrat?

Prije nego što zavedete damu u znaku raka slobodno načinite prvi korak. Ona je po prirodi stidljiva, potrebno je da joj muškarac prvi priđe. Lako ćete je osvojiti, samo budite fini i prijatni prema njoj, a ona će vrlo brzo početi da gugla vjenčanice i imena za bebe na internetu. Ne prija joj ako je muškarac grub ili suviše navalentan. Dakle, sa njom samo polako, kao prema delikatnoj i skupocijenoj skulpturi.

U trenutku kad se zaljubi i uđe u vezu, za nju ne postoji više niko osim voljenog muškarca. Idealna je kao supruga, majka i domaćica. Za ovu ulogu se sprema gotovo od ranog djetinjstva. Djevojčice u znaku raka uvijek imaju lutke – bebe od kojih se ne odvajaju. Potreban joj je muškarac na kojeg može da se osloni, a on treba da bude nježan i pažljiv prema njoj, jer je jako emotivna i osjetljiva.

Ljubavni problemi joj jako teško padaju. Raskidi, prevare, nasilno ponašanje u vezi… Sve to na njenoj duši ostavlja duboke i trajne ožiljke.

Idealan partner za nju je Muškarac Bik, koji traži upravo ženu poput nje: nezaštićenu damu, predanu suprugu i majku, nekog ko voli nježnosti u krevetu i nekog ko je tradicionalan. Slagaće se dobro i sa Ribama i Djevicama. U obzir može doći i Muškarac Škorpija, ali samo ako nije neveran ili ,,plejboj“.

Dobro vaspitava svoju djecu

Nemojte misliti da će Žena Rak, kao najbolja mama zodijaka, razmaziti svoju djecu ili ih držati pod staklenim zvonom. Kod nje se zna red, djeca imaju svoje obaveze, uči ih kako da budu samostalna i odgovorna, a da pri tom nije nimalo stroga.

Baš kao što ona vama pruža ljubav, uzvratite joj istom mjerom. Pogotovo ako je vaša mama rođena u znaku Raka. Spremite nekad ručak umjesto nje, raspremite joj kuću, izvedite je na kolač. I njoj je bitno da se osjeća voljeno , da joj drugi pruže malo pažnje. (pink.rs)