Magazin

‘SUPER JE TATA I NAJBOLJI MUŽ, ALI…’: Georgina otkrila da Ronaldo ima manu koja bi mnogim ženama smetala

Georgina Rodriguez je najpoznatija žena/partnerica nogometaša svijeta. Njezina dugogodišnja veza s Cristianom Ronaldom promijenila joj je život pa je od prodavačice u dućanu postala luksuzom okupana dama koja brine za njegovu djecu, a sada je u intervjuu za Sportsweek otkrila i dosad nepoznate detalje iz njihovog porodičnog života.

Lijepa Argentinka je tako javnosti otkrila kako je Ronaldo fantastičan otac i suprug te da boljeg ne može poželjeti, ali i jednu njegovu manu koja bi mnoge druge žene malo zasmetala.

‘Cristiano je super tata i najbolji muž kojeg sam mogla sanjati. Ali on ne kuha. Nakon što trenira cijelog jutra, zaslužuje tanjur tople hrane spremljene s ljubavlju. Imamo kuhara, no i ja ponekad kuham’, izjavila je Georgina. Na ovu su se izjavu na društvenim mrežama odmah počeli redati komentari među kojima se moglo naći i onih koji osuđuju takvu rodnu podjelu poslova u Ronaldovom kućanstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Osim detalja o kuhanju, pažnju fanova je u Georgininom intervju privukla i tema njihova privikavanja na život u Saudijskoj Arabiji, gdje Ronaldo igra za Al Nassr. Ljepotica se tako požalila se na novi dom jer su stropovi previsoki, tako da i sama promjena žarulje predstavlja problem. Uz to, promjenu kulture smatra velikom, odnosno radikalnom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Iako je prije njihova preseljenja u tu zemlju postojala zabrinutost zbog zajedničkog života jer nisu vjenčani, Cristiano i Georgina ipak nemaju nikakvih problema.

‘Vlasti su nedavno počele ‘skretati pogled’ te više nisu stroge kao prije, no zakon se primjenjuje ako postoje problemi ili zločini’, rekli su nedavno odvjetnici za agenciju EFE, tako da slavni par nije u opasnosti. Njih dvoje su već dugo zajedno te su stvorili obitelj. U vezi su od 2016. te imaju zajedničku djecu. (sportlife.story.hr)