Stiže im najgori period: Za ova 3 znaka oktobar će finansijski biti katastrofalno loš mjesec

Neki će se u oktobru mjesecu suočiti s puno problema – naročito finansijskih. Naime, pred tri će se horoskopska znaka postaviti brojni izazovi kada je riječ o novcu i finansijama. Neka loša ulaganja iz prošlosti doći će na naplatu, a čeka ih i suočavanje s neotplaćenim dugovima.

U nastavku saznajte jeste li među znakovima koji ovog mjeseca posebno moraju da paze na novčanike.

Ovan

Ovnovi će ovog mjeseca osjećati da je mnogo toga izvan njihove kontrole. Više nego obično će zavisiti od drugih, što ovom samostalnom znaku neće dobro leći. Zbog naglosti i brzog jezika upadaće u sukobe s partnerom i poslovnim saradnicima, a zbog toga bi se mogli naći i u situaciji da dobiju nenadani otkaz. Uz to, rasipaće novac te se ponašati kao da sutra ne postoji. Trošiće više nego što imaju pa bi mogli da završe u dugovima.

Jarac

Inače uvijek racionalni Jarčevi ovog će meseca postati nesmotreni kad su finansije u pitanju. Najviše će ih frustrirati što će se neprestano truditi da zarade više, ali to im nikako neće polaziti za rukom. Osjećaće se izigrano i prevareno, a u poslovnom okruženju bi se mogli naći u konfliktima koji ih mogu koštati bonusa i povišica. Ostavljaće utisak agresivnih, naglih ljudi što je za njih atipično.

Bik

Imaćete toliko obaveza da nećete stići da predahnete ali sve će biti uzalud. Čim dovršite jedan zadatak, usljediće vam nova zaduženja i obaveze. Bićete pod povećanim stresom, a mogli bi na naplatu da stignu i neki stari dugovi. Ako su prošlih mjeseci previše trošili, sada će to osetiti i faliće im novca, što će im teško pasti jer vole hedonistički, glamurozni način života.