Magazin

Grickalice koje ti mogu pomoći da smršaš prije spavanja

U slučaju da pokušavate dobiti oblik, a zatim grickati u vrijeme spavanja, u tom trenutku vaša nastojanja su uzaludna u svjetlu činjenice da istraživanje iz različitih perioda kažu da potrošnja kasno-noćnih kalorija povećava povećanje težine znatno više nego ako bi zalogaje uzimali usred dana.

worldfactsftw.comPitanje ovdje je stvar koja se događa kada ste toliko željni tokom večeri da ste zainteresovani da idu nakon prilično mnogo toga u ledenoj kutiji. U tom će vam trenutku i vaše tijelo ostati upadnuto, osim ako zadovoljite svoje tijelo nečim čvrstim i sposobnim pokretati ostatak bez problema.

Žuti sir

Žuti sir može biti pripremljen, međutim samo jedan set sadrži proteine i masti kako bi vam napunio samo 80 kalorija. Žuti sir ne sadrži škrob.

Žitarice

Cijeli zrnati zob složenog sastava koji se sastoji od zobi, bio bi besprijekoran i učinkovito dobar. Dodatno vam daje manje od 200 kalorija za svaku zdjelu. Jedite zdjelu zobi s odvodom da biste dobili mjerenje triptofana i proteina.

Nemasni grčki jogurt

Grčki jogurt je osnovni među ostalim prebiotičkim nastojanjima za zdravlje crijeva. To je dodatno niskokalorična hrana koja se cijeni tokom spavanja. Možete imati kontejner ili zdjelu grčkog jogurta koji će vam dati oko 150 kalorija napunjenih proteinima i mjerenja triptofana koji mogu poduprijeti um i pomoći vam da se odmorite.

Puretina

Dva odrezivanja od bijelog mesa puretine ne samo da čini pristojnu čvrstu hranu, nego vam daje dozu triptofana kako bi potaknula odmor.

Jabuka

Širenje hranjivih ulja je složeno s proteinom i zvučnim mastima korisnim za vaš holesterol.

Čokoladni puding

Možda ste zadivljeni zvukom ovog prijedloga na temelju toga da je glatka čokolada bez napora jestiva, a nema masnoće tako da se možete opustiti i sjediti. Samo jedna služba sadrži samo 90 kalorija.

Izvor slika: worldfactsftw.com