Magazin

10 jasnih znakova da ste mu samo OPCIJA, a ne PRIORITET!

Po prirodi svako od nas čezne za čvrstim emotivnim odnosom.

Nepisano je pravilo da uglavnom čeznemo godinama, za onim koje daleko od našeg savršenog partnera i ko nam je toliko puta pokazao, da je naš trud zaista uzaludan.

Evo kako da prepoznate da li ste nekom prioritet ili samo opcija.

Nemate zajedničke planove

Za njega, vi ste pouzdana rezerva. On zna da ćete vi uvijek biti tu, pa će vas u posljednjem minutu obavijestiti, da imate planove za to veče, jer su svi njegovi planovi za taj dan propali.

Pixbay

Ne poziva vas na bitne događaje

Ako proslavlja rođendan sa prijateljima, vama će reći da je ljepše da ga proslavite intimno. Svaki praznik sa njegovom porodicom je za vas nedostupan, a izgovori su ubjedljivi samo u prvih 10 minuta, dok o njima dublje ne razmislite. Ovakvo ponašanje je zaista upozoravajuće.

Sastajete se samo u 4 zida

Lijepo je da provodite intimne večeri, gledajući film, naslonjeni jedno na drugo, ali zar ne bi bilo uredu, da s vremena na vrijeme, ipak provedete dan u šetnji i odete negde na ručak, ili za promjenu film pogledate u bioskopu?

Ne poznajete njegove prijatelje i porodicu

Muškarac kome je stalo do vas, sa ponosom će vas predstaviti cijelom svijetu, kao svoju. Ukoliko vi ni poslije 10 mjeseci zabavljanja, ne poznajete njegove prijatelje, a porodicu, vam gotovo i ne spominje, on je sa vama tek tako, da popuni svoje vrijeme, dok vi svoje uzaludno trošite, na osobu, koja vas ne tretira na način koji zaslužujete, piše mycupoftea.rs.

Pixbay

Ne postoji kompromis

Kompromis nije pojam koji u vašem odnosu postoji. Vi jednostavno pristajete na sve žrtve, dok je on taj koji ima prohtjeve i postavlja uslove.

Opravdavate ga

Pred sobom, pred vašim prijateljima, vi stalno nalazite opravdanje za njegovo ponašanje, a tako ne ubjeđujete čak ni sebe, da nešto debelo ne štima u vašoj vezi.

Ne pokazuje interesovanje za vas

On vam ne postavlja pitanja, niti pokazuje interesovanje za vaš život i vaša htjenja. Zaljubljeni muškarac želi da zna sve o ženi koju voli. Ako on ne pokazuje interesovanje za vas, jasno vam stavlja do znanja da vi niste njegov prioritet.

Primjećujete da vas laže

Nekoliko puta ste primijetili da vas laže, ne samo za krupne stvari, već i za sitnice. Odnos koji se ne zasniva na iskrenosti, nema perspektivu.

Pixbay

Nesretni ste

Kada ste sa osobom koju volite, osjećate uzbuđenje u svakom trenutku, a ako se osjećate neispunjeno onda znate da vaš partner ne pokazuje dovoljno interesovanja za vas i da nešto u vašem odnosu ne štima.