Magazin

Posljednja cifra u godini rođenja otkriva mnogo o vama, ali i kakav put vam je život namjenio

Numerolozi tvrde da godina u kojoj smo rođeni ima veoma značajnu ulogu za dalji tok naših života, a ipak je najznačajnija poslednja cifra. Na osnovu nje može se odrediti karakter, sudbina i put koji nam je život namenio.

Svaka cifra ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda. Ukoliko ste, na primer, rođeni 1990. godine, vaš broj je nula, a njegov element je Metal.

Ovo su značenja za svaku cifru:

Brojevi nula i jedan – Element Metal

Ovo su osobe jakog i snažnog karaktera i veoma otporne. Nepogrešivo znaju šta žele i uradiće sve da bi ostvarili svoje ambicije i ciljeve, a prema numerologiji, na tom putu ih prati velika sreća.

Njima je predodređeno da ostvaruju velike stvari u životu. Slobodnog su duha, žive samo po svojim pravilima. U ljubavi teže doslednosti.

Brojevi dva i tri – Element Voda

Ovo su osobe koje mnogo više od drugih pokazuju empatiju i saosećajnost. Imaju bujnu maštu i veoma su snalažljivi. Veoma su uspešni u profesijama koje imaju veze sa govorništvom.

Odlični su lideri, motivatori i treneri. Imaju izraženi instinkt i veoma dobro primećuju detalje. Ova osobina im često u životu pomaže da i iz najtežih situacija izađu na lak način.

Brojevi četiri i pet – Element Drvo

Najizraženije osobine koje ih krase su samouverenost i marljivost. Originalni su, uvek vole nova iskustva, veruju u druge svetove, pa teže da otkriju sve tajne i zagonetke, što mnogim ljudima deluje čak i bizarno.

Ne poznaju pojmove sebičluka i egoizma, pa ih drugi ljudi obožavaju, što njima veoma prija. Rođeni su avanturisti i njima, ali i sa njima nikada nije dosadno. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote.

Brojevi šest i sedam – Element Vatra

Osobe rođene u elementu vatre obožavaju putovanja. Većini je san da obiđu planetu „uzduž i popreko“, a uz malo napora ova želja će im se lako ostvariti. Mana je što veoma brzo ulaze u nove odnose i prihvataju nove stvari, ne razmišljajući da li su im potrebne.

Zbog toga ih mnogi posmatraju kao površne. Ipak, oni su ljubazni, prirodni i znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo poverenje. Rođeni su za poslove koji podrazumevaju česta putovanja i kontakt sa ljudima.

Brojevi osam i devet – Element Zemlja

Ove osobe su pune samopouzdanja i odlučne u svemu što rade, teško da išta može da ih pokoleba. Ipak, te odluke donose veoma promišljeno i razumno. Disciplina je njihovo drugo ime, vole red i žive prema svojim pravilima i planovima.

Ono što je njihova mana je strah od nepoznatog. Teško izlaze iz zone komfora i u životu sve rade prema unapred određenom planu. Kod njih sve mora da bude „pod konac“. Prilično su autoritativni, pa im od ruke idu liderske pozicije.

(Telegraf.rs)