Magazin

Sa ova 3 tipa žena nijedan muškarac ne može dugo da izdrži

Postoje tri tipa žena s kojima nijedan muškarac ne može dugo da izdrži u vezi zbog razloga koji su svima jasni, osim njima. Proverite da li ste među njima.

Razmažene princeze

Ovakve žene misle da se svet vrti samo oko njih i da svi treba da im budu na usluzi, pa tako i njihov partner, koga tretiraju kao svog slugu. Naravno, one za druge neće nikada da urade ništa, jer misle samo na sebe. Znaju da budu umiljate i drage kada je sve po njihovom, ali ako im nešto nije po volji, u stanju su da naprave skandal.

Kraljice drame

Uz ovakve žene nemoguće je opustiti se jer su poput tempiranih bombi koje su u stanju da eksplodiraju i na najmanju sitnicu, bez obzira na to gde se nalaze, piše Index.hr. Nikome nije prijatno da bude u njihovom društvu, a kamoli u ljubavnoj vezi sa njima.

Iskompleksirane

Možda je i najnapornije biti u vezi sa ženom kojoj muškarac svaki dan mora da potvrđuje da je lepa i zgodna jer sama toga nije svesna. Žene koje su iskompleksirane izgledom u vezi su obično i mnogo ljubomorne na prijateljice ili koleginice partnera, pogotovo na one koje izgledaju bolje od njih. (krstarica.com)