MagazinNovosti

Jednostavna tehnika da provjerite koliko vas muškarac voli: Kroz riječi nećete mnogo doznati

Vaš muškarac vam možda neće riječima objasniti koliko mu je stalo do vas, ali hoće djelima.

Muškarci možda neće mnogo izjavljivati koliko vole ženu, jer oni nisu jaki na riječima. Žene više vole da pričaju o ljubavi, dok muškarci vole da je pokazuju kroz djela. Najsigurniji način da shvatite da li muškarac gaji velike osjećaje prema vama je da ga zamolite za pomoć.

Kako biste bili sigurni da je muškarac ozbiljan prema vama i vašoj budućoj vezi, zamolite ga da učini nešto za vas. Neka to bude i najobičnija molba. Zamolite ga da vam napravi kafu, dohvati čašu vode, ode kupiti nešto u market ili bilo šta drugo što vam padne na pamet.

A zatim posmatrajte kako se ponaša. Posmatrajte kakve vam odgovore daje na vašu molbu. Da li će prvo iznijeti hrpu izgovora zašto to ne može uraditi ili će jednostavno to učiniti. Čovjek ne pokazuje uvijek ljubav rečima, ali je svakako pokazuje svojim postupcima.

Ako stalno smišlja razloge i odbija vaše zahtjeve, onda ovaj muškarac možda i ne gaji velike osjećaje prema vama. Čovjek koji iskreno voli uvijek će naći priliku da pomogne svojoj ženi, i uvijek će joj htjeti ugoditi. Ali naravno i žena mora biti zahvalna.

Ako ona pokazuje nezahvalnost čak i kada on sve čini za nju, onda on neće ni imati želje da joj ugađa. Međutim, postoji još jedna stvar na koju trebate obratiti pažnju. Ako je muškarac previše ljubazan na početku veze i previše ugađa, to možda nije stvar ljubavi.

To mnogi čine kako bi ostavili dobar utisak i osvojili vas, i vjerovatno će to prestati činiti čim vas osvoje. No, ako ste dugo u vezi ili braku onda po toj molbi i ugađanju možete procijeniti koliko mu je stalp. piše pul24.info