Magazin

PREKO OVIH GRANICA NIJEDNA ŽENA NE PRELAZI: 3 slučaja kada žene odlaze

Zabluda je misliti da dobra žena nema granicu tolerancije. Biti dobra, ponekad jednako znači biti budala, ali ne zauvijek.

Žena koja cijeni sebe, itekako će znati kada treba otići. Davati pažnje na kašikicu i misliti da će na taj način zadržati dobru ženu, kod muškarca često izazove zabludu. Žena itekako zna šta treba da uživa u jednom odnosu, i na manje od toga ne treba da pristaje.

Izdvajamo nekoliko slučajeva u kojem će žena otići:

1. Ponekad je muškarac taj koji će biti spreman otići nakon nekog vremena, jer je osjetio parče dobrog života.

Pod tim bi se podrazumijevo da godinama uživa u čistoj kući, toplom ručku, pažnji supruge i plus još je spreman da ima prohtjeve.

Kada se u njegovom slučaju nešto desi, tipa iznenada dobije novac, tada će znati samo za sebe. Kreće da ga raspoređuje na samo sebi zadovoljavajuće načine, pritom da se ne osvrne na potrebe žene. Ovakav primjer može da bude čest ali i ne mora.

Ali šta god da uzmete u obzir gdje je on u prednosti, iskoristiće to samo za sebe. Pametna žena kroz ove slučajeve zna da joj u takvom odnosu nije mjesto i da isti treba da napusti.

2. Pojavljuje se druga žena– Muškarci koji su navikli da uživaju u komforu doma, i da imaju svu moguću udobnost, na to počnu da gledaju kao naviku.

Na ženu gledaju kao dužnu da nešto radi, dok je on slobodan da hoda i primjećuje druge žene. Takav znak je definitvno znak nepoštovanja, i svega onoga što pametna žena neće da trpi.

Kada znate da možete imati nekoga ko će vas cijeniti za sve što radite i plus zbog toga još više voljeti i biti tu za vas, tada vam je jasno da trenutni odnos nije ni blizu onog što zaslužujete.

3. Na zajednički život gleda kao na rutinu i zatvor. Njemu je potrebna sloboda, jer smatra da ima dodatna ograničenja samim tim što je u braku ili drugoj vrsti odnosa. Takvom muškarcu dobra i pametna žena treba da pokaže samo izlaz. Odnosi gdje ste vi posvećeni, a neko smatra da mu još treba slobode, nema potrebe ni da ga zadržavate.

Znate kako ćete dalje i šta zaslužujete.