Magazin

7 načina da ga zainteresujete vašeg muškarca

Ponekad žene čine vrlo ozbiljne greške gradeći vezu s muškarcem.

Brinu se o njima, dive im se, ali zauzvrat ne čine apsolutno ništa da održe interes muškarca, piše pult24.info

1. Vaš muškarac zaista želi da: 

Se potrudite. To ne znači da uvijek morate izgledati kao sa naslovnice časopisa, besprijekorno i atraktivno.

Dovoljno je ponekad brinuti o sebi i povremeno se dotjerivati samo za njega. Definitivno će to cijeniti.

2. …da vodite ozbiljne razgovore.

Da, muškarci cijene sposobnost žene da vodi kvalitetan razgovor. Ako ne možete razgovarati s njim o ozbiljnim temama, on neće imati motiva da provodi vrijeme s vama.

3. …da se možete slagati s njegovim prijateljima.

Ne morate biti prijatelji sa svim njegovim prijateljima, ali trebali biste pokazati poštovanje prema njima. Vaš muškarac bi barem trebao vidjeti da se pokušavate slagati s njima, znati da se možete prilagoditi njima čak i ako vam se ne dopadaju mnogo.

Ako se to ne dogodi, tada će misliti da vam njegov život nije važan. 4. …da mu date prostora. Vaša opsesija može jednostavno uništiti osjećanja koje muškarac gaji prema vama. Nemojte misliti da muškarac treba provesti svaku slobodnu minutu s vama, važno mu je dati lični prostor.

5. … da se možete zabaviti i zezati.

Ni jedan muškarac ne želi da budete dosadni i previše ozbiljni, već da se znate zezati, smijati, zabavljati i opustiti. 6. …da kažete da ga cijenite. Recite što vam se sviđa kod vašeg dečka, a posebno je važno primijetiti šta on čini za vas.

7. …da pokažete svoju ambiciju:

Ovo je još jedna seksi osobina kod žene. Muškarac želi znati da imate neke ciljeve, snove i da se ne bojte razgovarati o njima, čak i ako vam se čine nedostižni.