MagazinNovosti

Pokazala trik uz koji će stare tenisice opet biti savršeno bijele

Ostavila sam tenisice da se natapaju u toj otopini preko noći. Ujutro su izgledale gotovo kao nove, uspjela sam im vratiti bjelinu, napisala je Britanka uz objavu fotografija tipa ‘prije i poslije’.

Pred njima su sada izazovi koje prije dvije godine nisu mogli ni zamisliti. Što učiniti za spas?

Tablete za čišćenje zubnih proteza pokazale su se odličnim rješenjem za pranje tenisica do savršene bjeline. Pokazala je to jedna žena iz Velike Britanije na Facebooku i svojim otkrićem oduševila mnoge. Postupak je vrlo jednostavan.

Ona je koristila tablete za izbjeljivanje proteze koje inače dobro uklanjaju obojenost od duhana, hrane i pića.
– Napunila sam umivaonik hladnom vodom, ubacila šest tableta za čišćenje zubnih proteza i pustila tenisice da se natapaju preko noći.

Ujutro su izgledale gotovo kao nove, uspjela sam im vratiti bjelinu – napisala je uz objavu fotografija tipa ‘prije i poslije’.

Tablete za čišćenje proteza iskazale su se i kod čišćenja madraca prekrivenog žutim i smeđim mrljama. Ovu metodu iskušala je druga Britanka koja je već pomislila nabaviti novi madrac.

– Kupila sam tablete za čišćenje proteza, pomiješala ih s vodom i poprskala po mrljama na madracu. Šokirala sam se kad su mrlje nestale – ispričala je i dodala kako je u 250 ml vode otopila dvije tablete, prenosi The Sun.
KOJE OTKRIĆE!!!

U Hrvatskoj postoje slični proizvodi za čišćenje zubnih proteza koji, osim što ubijaju bakterije, imaju učinak uklanjanja mrlja s njihove površine. Cijene variraju ovisno o broju komada i proizvođaču.

Na primjer, među povoljnijim cijenom je pakovanje od 128 komada koje stoji nešto manje od 40 kuna (5 eura). Vrijedi probati.