Ljubav

OVO SU ČETIRI NAJVATRENIJA ZNAKA: Veoma su STRASTVENI i sa njima je vođenje LJUBAVI prava avantura

Astrologija tvrdi da su ova četiri horoskopska znaka najstrastvenija i da je se** sa njima prava avantura.

Škorpija

Škorpija je najatraktivniji i najstrastveniji znak. On je tajnovit i otkriva svoje najskrivenije tajne samo svojim najbližima i najdražima. Ali kada zapalite vatru strasti u Škorpiji, budite spremni da izdržite toliku toplotu.

Zbog njegove strastvene prirode, možete pomisliti da je vatreni znak, ali on je zapravo vodeni znak, stoga ćete sa Škorpijom morati ili da potonete ili da plivate.

Ribe

Ribe su najsramežljivije. One žele znati da su voljene, obožavane i željene i nerijetko će vrijeme provesti sanjajući o ljubavi s vama umjesto da vam je iskažu tokom dana.

Ribe su strastvene i osjećajne i kroz usmjeravanje strasti u stvaralaštvo u stanju su da izraze svoje emocije na opipljiv način. Većina Riba poseduje duboke emocije, ali mnogi od njih nisu sasvim uvjereni da su vrijedni ljubavi.

Lav

Lavovi su strastveni u odnosima i s idejama. Moraju da imaju sve najbolje, čak i partner mora da im bude najbolji. Oni će okrenuti svijet kako bi se osjećali važno. Vole sa strašću i entuzijazmom, ostavljajući vas u stalnoj potrebi i žudnji za većom dozom toga, ali mogu da postanu dominantni i zahtjevni kada je riječ o njihovim potrebama. Ako volite Lava, to vas stavlja u pokoran položaj u svakom trenutku. Ukoliko Lava želite da zadržite dugoročno, omogućite mu da preuzme vodstvo.

Vaga

Vage su stvorenja koja vole ravnotežu. Oni vole da daju, ali zbog svoje diplomatske naravi očekuju reciprocitet. One su strastvene u ljubavi, ali ne na zahtjevan ili agresivan način. Ljubav s njima uključuje šetnje na plaži, večere uz sveće, slatke poklone i zavodljive susrete koji hrane njihovu potrebu za romantikom i povezivanjem s drugima. Ako želite miran, pun ljubavi i ne pretjerano ekspresivan odnos, Vaga je znak za vas.(SrbijaDanas)