Ljubav

U ovim godinama žene najviše vole voditi ljubav

Dame u različitim životnim dobima imaju se*sualni život, a želja za se*som nije povezana samo s dvadesetim godinama i mladošću.

Istraživači iz Teksasa istraživali su koliko je se*sualna želja povezana s godinama, piše Your Tango.

Biološki sat i njegovo neumoljivo otkucavanje vrlo utječu na želju za se*som.

U tridesetima žene često mogu čuti taj sat. Upravo on tjera žene da “iskoriste preostale godine za rađanje” i tako im se u određenom životnom periodu povećava libido.

U istraživanju objavljenom u časopisu “Personality and Individual Differences” sudjelovale su 827 žene koje su bile podijeljene u tri grupe: visoka plodnost u dobi od 18 do 26 godina, niska plodnost u dobi od 27 do 45 godina i menopauza od 46-te godine pa nadalje.

Možda će vas i ovo zanimati:

Ove stvari muškarci rade u krevetu, žene to PREZIRU a neće da priznaju

Muškarci obožavaju kada žene rade ove stvari u krevetu, sama pomisao na njih izluđuje ih

Na temelju odgovora sudionica u internetskom upitniku, istraživači su otkrili da žene u dobi od 27 do 45 godina (one u kategoriji niske plodnosti) posjeduju “pojačanu se*sualnu želju kao odgovor na smanjenje plodnosti”, te da imaju “česte se*sualne maštarije, aktivan se*sualni život i spremnost na povremeni se*s”, piše Faktor.

– Naša otkrića sugeriraju da žene ne moraju nužno “poludjeti za bebom” kako bi doživjele se*sualni vrhunac. Naši rezultati pokazuju da nema ništa posebno u tridesetima, ali da se ta ponašanja očituju kod svih žena koje doživljavaju pad plodnosti. Možda je teže začeti nakon 35. godine života, ali istraživanje pokazuje da će žene biti motivirane do menopauze – objasnila je znanstvenica Judith Easton.