Ljubav

Muškarci konačno otkrili: Ove ženske „nesavršenosti“ zapravo su jako privlačne

Žene često brinu o svom fizičkom izgledu, a često i o tome šta muškarci misle o njihovom izgledu, pa se trude da budu savršene.

Ali ono što mnoge žene ne shvataju je da su neke stvari koje vide kao nepravilnosti i nesavršenosti zapravo izuzetno privlačne muškarcima, piše Your tango.

“Uprkos svim ovim „naučnim“ studijama koje stalno izlaze sugerišu da su „simetrija“ ili „harmonija“ univerzalno privlačne, muškarci i dalje svakodnevno spavaju sa „nekonvencionalno privlačnim“ ženama, izlaze sa njima i žene ih”, rekla je autorka ove studije.

Kukasti nos

“Prelep ti je nos, nemaš ništa loše u profilu, izgledaš kao egipatska boginja. Nema svrhe uopšte se time zamarati”, objasnila je autorka.

Meki stomak

Možda ste primetili da muškarci ponekad vole da zgrabe one nešto mekše delove tela tokom seksa. Mekani stomak je bonus u ovom pogledu, tako da ni o tome ne treba da brinete.

Male grudi

Prirodno je da i muškarci vole velike grudi, nema smisla to poricati, ali nije ni da su samo velike grudi privlačne. Male grudi su odlične jer izgledaju zaista lepo ispod dubokog V-izreza i, ako napolju nije previše hladno, ne treba vam ni grudnjak. Grudi su dojke – bez obzira na veličinu.

Nonšalantan izgled

Većina muškaraca se slaže da su opušten izgled, raščupana kosa i lice bez šminke često privlačniji od potpuno urednog stajlinga jer izgleda prirodnije, iako, naravno, ni u tome nema apsolutno ništa loše.

Razmak između zuba

Ovu malu ‘nepravilnost’ muškarci često smatraju smrtonosnim sredstvom zavođenja. Koliko god da mislite da nije lepo, zapravo je prilično slatko, ali i seksi.