Ljubav

5 razloga zašto su starije žene bolje od mlađih, i to ne samo u krevetu

Stariji muškarci nemaju problem da se zabavljaju sa mlađim devojkama, a sve češće nailazimo na primere gde je žena starija od muškarca. Zabavljanje sa starijom ženom ima mnogo prednosti.

Ona ima širi pogled na svijet

Sa godinama dolazi i iskustvo i mudrost zbog čega se obično i odlučujemo za starije partnere kada nam je potreban savet za neke svakodnevne probleme i nedoumice. One su te koje su prošle malo više u životu i imaju znanje koje je potrebno da bi se promenila naša perspektiva. Starije žene su sofisticiranije od mlađih, znaju mnogo više od njih i zahvaljujući bogatom iskustvu imaju mnogo više da ponude.

Već su finansijski obezbeđene

Sa starijim ženama veća je verovatnoća da nećete imati nikakvih problema kada je u pitanju novac. Žene koje imaju iza sebe karijeru zarađuju više nego mlađe žene pa finansije neće biti prepreka nekim aktivnostima koje želite da imate sa njom.

Ona zna šta želi i iskreno o tome priča

Mlađe žene se isto kao i muškarci još uvek traže: šta vole, šta ne vole, šta ih uzbuđuje, šta ne žele od partnera,.. i tako u nedogled. Starije žene obično već znaju sve ovo. Imaju više životnog iskustva i znaju šta im treba i šta žele, a nikako se ne ustručavaju da to kažu svom mlađem partneru.

Sa njom ćete imati o mnogo čemu da pričate

Razgovori sa starijom ženom pružaju vam mogućnost da proširite svoje horizonte. Sa ženom koja ima od 35 do 50 godina možete da imate smisleniji i dubokoumniji razgovor nego li sa devojkom koja ima 20 do 25 godina i koja još uvek uči po kojim pravilima funkcioniše život.

Ima solidno se*sualno iskustvo

Starije žene unose u vezu veće iskustvo kada je u pitanju sek*s, pa će verovatno imati da vas nauče nečemu kada je zadovoljstvo u pitanju. Ukoliko ste zainteresovani da probate nešto novo i eksperimentišete onda su starije žene idealne za to. Starije žene možete da upoznate na svim mestima gde možete upoznati i mlađe, ali najverovatnije ćete neku pronaći na poslu, u restoranu ili na nekom sajtu za upoznavanje. (Telegraf.rs/askmen.co)