Ljubav

Ni slučajno: 3 stvari koje žene ne bi smjela da radi prije odnosa!

Odnos je strastveni trenutak u kojem morate maksimalno da uživate. No, postoje neke navike koje mogu da ga pokvare ili pak da izazvovu neželjene posledice nakon se*ksa. Donosimo tri stvari koje žene ne bi trebalo da rade pre se*sa.

1. Da se depilirate:

Tokom se*sualnog odnosa područje oko prepona i bedara izloženo je trenju i prekomernom znojenju. Upravo zbog toga koža može da se iziritira ako je neposredno pre se*sa depilirate, a kao što je mnogim ženama dobro poznato, pojedini delovi se mogu i upaliti, a piše Zadovoljna.hr.

2. Popiti lijek protiv alergije

Lekovi koji umanjuju alergijske reakcije poput antihistaminika deluju tako što opuštaju telo. Ipak, ovaj lek ima snažno delovanje i na vašu sluzokožu koja je povezana sa celim telom, počevši od usne duplje, pa sve do vašeg intimnog područja.

Antihistaminici smanjuju lučenje vaginalne sluzi zbog čega se*sa neće biti ugodan kao i obično. Stručnjaci manjak sluzi povezuju i s orgazmom, što znači da žene mnogo teže i gotovo nikako neće moći da dođu do željenog vrhunca. Isto vredi i za pokušaje začeća, jer vaginalna sluz značajno olakšava prolazak spermatozoida do jajnika.

3. Odlagati odlazak u WC

Ako ste se upustili u vrući trenutak, a strast je na samom vrhuncu, no osećate potrebu da odete u toalet, nemojte da trpite. Naime, bešika je smeštena vrlo blizu vagine i svaki pritisak na istu ćete i te kako osetiti, zbog čega se*s neće biti toliko ugodan i opušten. Isto tako, ako vam se urinira tokom se*sa, mokraćni kanal i bešika su opterećeni i puni tečnosti zbog čega je opasnost od upale bešike uzrokovane se*som mnogo veća.