MagazinNovosti

Ovi trikovi izludit će vašeg partnera i podići temperaturu u spavaćoj sobi

Savršena intimna veza zahtijeva mnogo toga. Uz obostranu privlačnost, komunikaciju i opuštenost, važni su i mali trikovi koji dodatno rasplamsavaju strasti, a uz koje će vaš muškarac doživjeti vatromet duginih boja.

Stručnjaci savjetuju da otvoreno razgovarate o seksi stvarima u kojima on uživa. Vrijeme je da započnemo temu kad je napetost već u zraku. Nemojte se ustručavati razgovarati o tome što biste voljeli raditi u krevetu. Nikad ne podcjenjujte moć sugestije.

Muškarci reagiraju vizualno pa je seksi donje rublje koje klizi s tijela dobitna kombinacija. Svoje bolje polovice vole vidjeti oskudno odjevene i u izazovnim pozama. Stoga ne gasite svjetlo jer ga to može ohladiti.

A fetiš igre su vrlo stimulativne. Gotovo da nema muškarca koji nije maštao o tome da ga dočeka djevojka obučena kao seksi profesorica, medicinska sestra ili sobarica.

Prije nego što krenete u ozbiljnu akciju, svakako istražite njegove erogene zone. Žene obično znaju što vole njihovi partneri, no postoje i stvari o kojima nikada ne razmišljate. Osim vrata, donjeg dijela trbuha i ušiju, provjerite kako reagira kada mu ljubite bedra, koljena ili čelo. Bit ćete iznenađeni…

Poljupcima nježno dodirujte njegov najosjetljiviji dio. Grubo igranje može biti bolno i kontraproduktivno. Većina muškaraca uživa u oralnom seksu, ali postoje iznimke. Saznajte što on misli o ideji prije nego krenete u avanturu.

Gledajte ga ravno u oči tijekom seksa. Ako niste sramežljivi i znate kako dati onaj drski, zavodljivi pogled, eksplozija strasti je zajamčena!