Magazin

OVAKO IZGLEDA POPAJ IZ STVARNOG ŽIVOTA: Svi se SMRZNU kad ga vide jer ima OGROMNE ruke i šake, neki se uplaše

Jeff Dabe (59) je u školi dobio nadimak Popaj i kaže da se svi ‘zalede’ kad ga vide u stvarnom životu zbog njegovih ogromnih ruku i šaka. Šampion u obaranju ruke, nevjerojatno sliči liku iz crtića.

Čak i kao beba Jeff je bio ogroman i njegovi su ga roditelji zbog golemih ruku odveli liječnicima da provjere ima li abnormalnosti. Iako su ga testirali, njegovi glomazni udovi i obujam podlaktica od 49 cm ostaju neobjašnjivi. 59-godišnji djed iz Minnesote, sada ima više od milijun pratitelja na društvenim mrežama gdje voli pokazivati svoje tijelo.

Mnogi se uplaše kad ga osobno upoznaju.

@jeffdabe Hot stuff and delish ❤️‍🔥🍖🌶️🔥💕 #jeffdabe💪💪💪 #hotstuff #grandpasoftiktok #valentinesday #lunch #bbq #jalopeno #habanero #fypシ #tiktok ♬ original sound – Jeff Dabe MN Armwrestler

– Mnoge od njih jednostavno vidite da se zamrznu na minutu. Ne žele razgovarati. Malo je smiješno. Odmah znam kad me netko primijeti, vidi im se na licu i isprva ne mogu vjerovati – priča Dabe.

No njemu to ne smeta. Najdraža su mu mala djeca.

– Mala djeca su ta koja su najsmješnija. Nisu sramežljivi i odmah mi priđu i ispituju me, što mi se sviđa – kaže Jeff.

Djeca su mu zabavna jer ne vide ništa loše u tome, dok se drugi više čude njegovom izgledu.

– Neki se isprva boje razgovarati sa mnom zbog moje veličine, a onda kad me upoznaju… kažu da sam fin i tako to… – objašnjava.

@jeffdabe Reply to @happygilmore960 ♬ original sound – Jeff Dabe MN Armwrestler

Kada ga pitaju hoće li se neki hrabri stranci ikad pokušati potući s njim, on se samo nasmije.

– To je bilo u danima kada sam visio po barovima. Uvijek sam mogao prići tipu koji bi pokušao napraviti problem nakon nekoliko pića – priznaje Jeff.
Navijačice su mu dale nadimak Popaj dok je bio u hrvačkom timu u školi i od tada se to zadržalo, no nikad mu to nije smetalo, čak je, priznaje i sam, uživao u pozornosti kao dijete, prenosi Daily Star.

Proveo je godine pobjeđujući na natjecanjima u obaranju ruke, uključujući i titulu državnog prvaka. Popularnost mu je porasla kada su njegova supruga i kći s njim krenule snimati klipove na društvenim mrežama.

– Ne mogu vjerovati da su jednostavna videa u kojima ja nešto radim po kući popularna… Još uvijek ne mogu vjerovati da to što radim putuje po cijelom svijetu. To može biti i mali video… – kaže on.