Magazin

Izaberite konja koji vam se najviše dopada: U VAMA SE KRIJE DOBROTA, MUDROST ILI NJEŽNOST?

U ovom testu, nakon što izaberet jednog od tri konja na slici, saznat ćete dosta toga o sebi.

AKO STE IZABRALI KONJA BROJ 1:

Mnogo ste vi toga prošli u životu, mnogo teških odluka donijeli, a isto tako mnogo teških situacija prebrodili.

Vaša najljepša osobina koju posjedujete je snaga. Ali tu nije rijeć o nekoj ”fizičkoj” snazi nego o vasšj mentalnoj, zbog koje bilježite toliko dobre rezultate.

Mnogi zapravo ne cijene dovoljno, mentalnu snagu pošto je ona možda mnogo važnije od ”fizičke” zbog toga što onaj ko je ”posjeduje” može mnogo lakše da procijeni situaciju i da donese bitne odluke.

Mnogo teških odluka koje su iza vas, od vas su učinile osobom koja uvijek zna kako na pravi način da reaguje. Naučili ste na ”teži” način da je jedina osoba na koju možete da se uvokek oslonite ste zapravo ”Vi”. Dakle navikli ste da se borite samostalno i da se svojim trudom i zalaganjem izborite za stvari koje su vam bitne.

Vi ste ”mentalno” mnogo jaka osoba koju ne mogu da iznerviraju neke manje sitnice, ili sutuacije zbog toga što ste vi uvijek iznad njih. Čak ste kroz sve te situacije dobili mnogo mudrosti, pa tako vama trenutno nijedna situacija nije nepoznata, odnosno uvijek imate spreman ”odgovor” na sve.

Nastavite da ”jačate”, odnosno da budete sve ”snažniji” i pred vama neće postojati prepreke…

AKO STE IZABRALI KONJA BROJ 2:

Vi ste njezno ”biće” puno ljubavi i saosjećanja, koje mnogo stvari uradi samo kako bi drugi ljudi bili sretni. Naravno da je vaša najljepša osobina zapravo plemenitost.

Vi niste sebični, to za vas skoro da ne postoji nego uvijek gledate da se vaši voljeni što bolje osjecaju, odnosno da budu sretni Uradit ćete sve ono što je do vas, odnosno što je potrebno kako bi vaše voljene osobe bile zadovoljne. I tu se najviše primijeti vaša plemenitost.

Takođe, vi nista osoba koja može mirno da ”gleda” kada je neko u problemu, nego ćete se uvijek ”uključiti’ da pomognete, piše Najportal.

Zbog te vaše plemenitosti često budete i povrijeđeni, ali na to se vi ne obazirete, jer ste dobri i plemeniti, pa takvi želite i da ostanete.

Vama su osjecanja veoma bitna u životu, je vi kroz njih ”predstavljate” svoju nježnu stranu.
Imate mnogo velikih vrlina, pa vam želimo da vas neprelike ”zaobiđu”, odnosno da vam se ”dobro, dobrim vrati”.

AKO STE IZABRALI KONJA BROJ 3:

Vi ste veoma inteligentna osoba koja se ne plaši nikakvih izazova. čak te izazove ”volite” zbog toga sto vam predstavljaju neku vrstu prilike za dokazivanjem. VaŠa najlepŠa osobina je sloboda.

Sloboda za vas ne predstavlja samo ”riječc” nego neku vrstu ”načina života”. Vi ne znate za ograničenja, pa uvijek stremite nekim velikim dostignućima. Ono što je posebno kod vas primjetno jeste da se ničega ne plašite, nego da se hrabro ”suočavate” sa svim situacijama.

Svaki novi dan za vas predstavlja neku novu priliku za ostvarivanje velikih dostignuća, a vi ste toliko ”nesputani” da želite da sva ta dostignuća ostvarite u pravom smislu riječi.

Mnogi se danaa plaše izazova, a kao što smo već napisali vi ih volite, to dovoljno govori koliko ste zapravo slobodni.

Ono u čemu se još ”primjećuje” vaša sloboda jeste sam način vašeg ponašanja. Vi smijete svakome reći ono što mislite, pa vas niko u tome ne može sprijeciti. Vi ste neko ko uvijek govori isitnu i cijeni iskrenost, pa zbog vaše slobode svi znaju šta o njima mislite.

Mnogim osobama je prosto ”nevjerovatno” koliko ste vi slobodni, odnosno koliko hrabrosti imate. Zato se nemojte mijenjati, pa će vam život biti sretan više nego ikada…