Evo kako da prepoznate da li je dobar ljubavnik: 1 znak odmah otkriva da će sve da pršti u krevetu

Čitanjem iz dlana možemo predvidjeti različite aspekte nečije ličnosti, pa tako i se**ualnu energiju kojom je osoba obdarena, kao i potencijal koji na osnovu toga ima za budući se**ualni i ljubavni život.

Zato, bacite oko na desnu ruku svog partnera, jer ona odražava sadašnjost i potencijale za budućnost (bez obzira na to da li je riječ o dešnjaku, ili ljevorukoj osobi) i – provjerite.

Naglašen i mesnat Venerin brijeg govori o osobi koja je aktivna, energična, romantična i senzualna i s kojom bi vam vjerovatno u se**u moglo biti i više nego prijatno. Ali ako je Venerin brijeg prenaglašen, to bi mogla da bude osoba s velikim se**ualnim apetitima, možda i zavisna od se**ualnog uzbuđenja.

S druge strane ako je jastučić ispod palca mali, slabije naglašen ili ravan, u se**ualnom smislu možda imate posla s teškim dosadnjakovićem. Ako je linija života, koja se proteže od Mjesečevog brijega (jastučića na donjem spoljnom delu dlana), paralelno s Venerinim brijegom do njegova vrha vrlo izražena, reč je o vrlo senzualnoj osobi.

Ali izražena je i sklonost polnim bolestima, kao i preseljenju u inostranstvo zbog se**ualne veze. Izražene vertikalne linije preko Venerinog brega dodatni su znak sklonosti polno prenosivim bolestima (osoba koja ih ima izražene na lijevoj ruci možda je bolovala od polno prenosivih bolesti u prošlosti), dok je na ženskom dlanu to znak sklonosti leukoreji – vaginalnom iscjetka koji se pojavljuje u vrijeme ovulacije i nije znak nikakve bolesti.

Ako linija glave i linija srca čine jednu liniju i razdvajaju se ispod Saturnova brijega (jastučić ispod srednjeg prsta), ako su isprepletene kao lanac, ili ukrštene, reč je o osobi koja voli da mas***bira. Ako pak linija srca ima oblik lanca, ili je prepuna krstova i ako se zaustavlja ispod srednjeg prsta, odnosno Saturnovog brega, mogla bi da bude riječ o velikom se**ualnom sanjaru, koji retko ostvaruje svoje maštarije.

Linija života koja počinje od palčanog zgloba, upućuje na moguću impotenciju, a ako je palac deformisan, to govori o se**ualnom poremećaju. Ako na Venerinu brijegu postoji krst, odnosno ukrštaju se linije, to govori o manjem broju sp***atozoida, bolesti bubrega ili prostate. Ako pak na Venerinom brijegu postoji četvorougao, to predstavlja zaštitu od veneričnih bolesti. S druge strane mreža na Venerinu bregu može biti znak senzualne osobe, ali i osobe koja voli neprirodan se**.

Obratite pažnju i na “narukvice“ koje imamo na zglobu ruke, odmah ispod dlana. Ako vaša linija ima zaobljenje prema dole, to bi moglo da upućuje na mogućnost pobačaja, dok zaobljenje prema gore, prema Mjesečevu brijegu, upućuje na probleme sa začećem. Ako pak jedan kraj linije života ide preko Mjesečevog brega, to upućuje na urinarne probleme i probleme s jajnicima.

Velik palac znak je dominacije u krevetu

U hiromantiji je ustaljeno da se kod čitanja o se**ualnim karakteristikama pogleda dužina prstiju uopšteno, ali posebno palca, jer se on smatra najmoćnijim prstom koji “kontroliše” sve ostale. Na poslijetku, riječ je o prstu koji pripada planetu Veneri. Ako je riječ o muškarcu ili ženi koji imaju velik i snažan palac, imate sreće: vjerovatno ima vrlo jaku se**ualnu energiju i zapovjedničku narav i ta osoba bi mogla da bude dominantna u krevetu. Mali palac ne mora da bude razlog da izbjegavate partnera, ali imajte na umu da bi mogao da ima problema s tim da progovori o svojim seksualnim potrebama, što znači da ćete se teže i uskladiti.

Copy

Dugački kažiprst držite na tihoj vatri

Kažiprst je pod utjecajem Jupitera. Ako je dugačak, reč je o ambicioznom karakteru koji će se i u krevetu sigurno truditi da vas zadovolji, ali voli i da bude zadovoljen. To su osobe koje najveće uzbuđenje osjećaju tokom osvajanja, odnosno stalno bi ih trebalo držati na tihoj vatri i davati im priliku da se trude oko vas. To ne sme da bude “cimanje”, nego baš osjećaj da ste zapravo neosvojivi i da uvijek ostaje jedan dio vas za koji se moraju boriti.

Pogledajte kako stoji srednji prst

Saturnov prst, ili srednji, nalazi se između racionalne i podsvjesne strane dlana i govori o skladu između volje i emocija i između osjećaja da vam se neko sviđa i da želite da budete sami. Kad ispružite dlan i prste, obratite pažnju na to kako stoji srednji prst: ako se svija prema kažiprstu, to je znak spontanosti i vesele naravi s kojom ćete se i u društvu osjećati prijatno. Ako se savija prema domalom (ili mu je bliži), to su društveni ljudi, ali potrebno im je i malo svog prostora, pa je moguće da se u nekim „ključnim“ situacijama osetite napušteno.

Nezgoda je, na primjer, što se to može dogoditi i neposredno nakon se**ualnog odnosa, tako da partner jednostavno odluta, umesto da nastavi s razmenom nježnosti. Budite oprezni s onima čiji se srednji prst jako naginje prema domalom, jer je riječ o ljudima koji bi mogli da budu skloni depresiji, koja može voditi i gubitku volje za se**om. Inače, izuzetno dugi srednji prst može biti i znak da je osoba sklona kockanju, pa možda i tome da ulazi u rizične se**ualne odnose.

Dugački domali prst – pun strasti i osjećanja

Ako je domali prsta (utjecaj Sunca ili Apolona) duži od kažiprsta, riječ je o ljudima koji imaju izrazitu emocionalnu snagu, pa biste u odnosu mogli biti ponijeti silinom emocija i strasti s kojom vam partner pristupa. Ali ako je kažiprst vidno kraći od domalog, riječ je o osobi s nedostatkom samopouzdanja, koja će oko svakog pokreta biti puna sumnji i stalno tražiti vašu potvrdu da to što radi nije promašaj, što može biti vrlo naporno.

Mali prst odaje šarmere bez pokrića

Mali prst (utjecaj Merkura) predstavlja komunikaciju, pa je dobro da bude dugačak, što znači da čovjek ima dobru sposobnost verbalne i emocionalne komunikacije, što je u se**ualnom odnosu izuzetno važno. Ravni mali prst upućuje na osobnost koja je pomalo naivna i iskrena, pa bi lako mogla da padne na šarmere koji imaju jedini cilj da ih odvedu u krevet, dok mali prst koji se blago naginje prema domalom odražava lukavost i sklonost diplomatiji.

Ukratko, to su često šarmeri bez pokrića, oni koji vas u krevetu ponekad mogu i razočarati. Ako mali prst jako naginje prema domalom, čuvajte se: riječ je o izrazitim manipulatorima. Ali ako ste naletjeli na nekoga s ravnim i dugačkim malim prstom koji je nagnut prema spolja, odnosno udaljen je od domalog, riječ je o osobi vrlo otvorenog uma, koja bi i u se**u mogla da bude vrlo slobodoumna. Dakle, ne postoje granice za ono što će poželjeti da isproba.

Deformacije malog prsta

Mali prst jedan je od glavnih pokazatelja stanja u našem se**ualnom bunaru: ako je dugačak, toliko da malo prelazi iznad gornje falange na domalom (falange su vodoravni krugovi na pregibima zglobova na prstima), riječ je dobroj se**ualnoj energiji. Ako je prst kraći od te falange na domalom prstu, ili je deformisan, to upućuje na probleme u protoku se**ualne energije koji se manifestuju kroz probleme u se**u. (krstarica.com)