Magazin

Drže se za njenu suknju do kraja života: Muškarci rođeni pod ova 4 znaka su neizlječivi mamini sinovi

Pojedini znakovi Zodijaka odrastaju kao mamini sinovi i ne mogu donositi odluke bez razgovora sa svojim mamama. Obično se više oslanjaju na nju za sve nego na svog oca, braću, sestre, ili emotivne partnere.

Njihovi bi partneri mogli shvatiti da ovakvoj osobi jednostavno nedostaje okosnica u životu. Mogu imati veliko poštovanje prema svojim djevojkama, ali nije zabavno takmičiti se s majkom u svakom aspektu života.

Djevica

Kad biste se udali za nekog s horoskopskim znakom Djevice, vidjeli biste da svaka odluka koju vaš suprug donese uključuje i njihovu majku.
Ništa se u njihovim životima ne može dogoditi bez njenog znanja ili odobrenja. Oni u tome ne vide ništa nefunkcionalno, a svako ko smatra da je majka ovog zemljanog znaka problem, može da očekuje bes ogorčene Djevice.

Škorpija

Iako je većina Škorpija nezavisna, imaju snažnu majčinsku figuru u svojim životima. Njegova majka liči njegovom vlastitom Bogu po tome što je uvijek u pravu.
Škorpije stalno upoređuju svoju partnerku sa svojom majkom jer očekuju da će se njihova partnerka ponašati kao njihova mama.

Bik

Svaki Bik ima sklonost obožavati svoju majku kao heroja. Kada je ona prisutna, dopušta joj da ga tretira kao bebu i da ga mazi.

Navikao se da bude po njegovom jer ga majka preterano mazi. Nikada joj se ne može suprotstaviti i bez obzira koliko godina imao, u njenoj se blizini osjeća beznačajno.

Rak

Muškarac u znaku Raka redovno razgovara s mamom čak i više nego sa suprugom. Stalno šalju poruke ako ne razgovaraju telefonom.

Njegova majka zna previše informacija o radnom životu i vezi svog sina. Nudi mudre savjete i dobro je upoznata s njegovom suprugom ili devojkama, a Rak ne bi ni želeo da je drugačije. (Luftika)