Magazin

Bojite se da će vam “odnos” s partnerom postati monoton? Začinite ga s ovim savjetima!

Mnogi su razlozi zašto seks može postati dosadan i monoton jednom kada počnete zajedno živjeti i vidjeli ste partnera u svakakvim izdanjima, a neke su vam njegove navike vam odbojne. Srećom, sve se to može lako popraviti , piše portal bloodandmilk.com i otkriva kako.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

Bolje upoznajte sebe

Spoznavanje vlastitih želja i stvari koje vas uzbuđuju nije uvijek najzabavnije, ali duboko upoznavanje vlastitih potreba čini da sebe više volite, što doprinosi i tome da budete opušteniji tijekom seksa.

Znajte što vas uzbuđuje

Neke teorije kažu da je intima protivnik seksualne požude i da trebamo avanturu, misterij i distancu da biste se uzbudili, a druge tvrde da je ključ požude leži u dobroj povezanosti s partnerom. I da se morate međusobno jako dobro poznavati, okrenuti jedan drugome i zbližiti. Što je točno? Kako za koga; nijedno, a opet oboje!

Dijelite fantazije

Zabavni način za izlazak iz rutine i dosade je igranje uloga i govorenje stvari koje vas uzbuđuju. Bitno je, također, da redovito razgovarate o seksu kako ne bi postao samo stvar koju odrađujete u vezi.

Napravite da/ne/možda listu

To je lista koja uključuje zabavne stvari u seksu koje možete isprobati u spavaćoj sobi. Neka svatko navede nešto novo, a onda isprobavajte jednu po jednu stvar i razgovarajte o tome kako vam je bilo.

Zapamtite, seks je jako bitan dio vašeg života. Kao što gledate na posao, prijatelje, hobije, zdravlje i ostale bitne stvari, tako gledajte i na seks. Naravno, i druge stvari u vezi su bitne, ali i redovito vođenje ljubavi je jako važno i doprinosi međusobnoj bliskosti pa su svi drugi problemi lakši.