Magazin

Boja donjeg veša mnogo toga govori o vama: AKO NOSI ZELENE GAĆICE – NEZASITA JE I LJUBOMORNA

Ne može se poreći moć savršenog kompleta donjeg veša, ali boja koju nosite govori mnogo o vama. Bilo da je crvena boja vaš siguran izbor ili je klasična crna vaša omiljena boja kada je riječ o vešu, otkrivamo pravo značenje vaših izbora.

“Različite boje mogu izazvati različite emocije. Boje su veliki neverbalni oblik komunikacije. Odabrana boja daje više detalja o vašoj ličnosti, raspoloženju, emocijama i osjećanjima. Na primjer, crne gaćice ukazuju da žena ima samouvjeren karakter”, objašnjava Barbara Santini, psiholog i savjetnik za se*s i odnose.

“Ljubičasta je jedna od najomiljenijih boja kada je riječ o donjem vešu i bila je najpopularniji tokom 2021. Tradicionalno, ljubičasta se povezivala sa kraljevstvom i luksuzom. Skupa je i ukazuje na ženstvenu i romantičnu privlačnost”, ističe Barbara.

Crna

Elegantan, šik i sofisticiran donji veš. “Kada želite da prenesete malu misteriju i pokažete da ste vi ta koja ima svu moć, izaberite svilenkasti, potpuno crni veš, a u obzir dolazi i prelijepa crna čipka”, kaže psiholog.

Crvena

Strastven, vatren i intenzivan donji veš. Prema ekspertima, to je uobičajena boja koja se vezuje za strast. Na isti način na koji crveni ruž skreće pažnju na naše usne. Savjetnici kažu da crveni donji veš pokazuje uzbuđenje i želju.

Pink

Ženstven, mladalački i nevin donji veš. Ako je ružičasta boja vaš izbor kada su u pitanju grudnjaci i gaćice, onda bi to mogao biti znak da ste “meki i slatki”, prema stručnjacima.

“Gdje crveno vrišti, ružičasto šapuće. Pink boja pokazuje nježnost i ženstvenost. Mladalačka je i djeluje nevino”, ističe stručnjak.

Plava

Lojalan, vjeran i siguran donji veš. Plavi donji veš je malo manje popularan od crvenog ili crnog, ali kada se dobro nosi, prenosi nešto što nijedna druga boja ne može, otkrivaju stručnjaci.

“Još od srednjeg vijeka, plava je bila simbol lojalnosti. Ako želite da pokažete da je vaša naklonost samo prema njemu, nosite hladnu, smirenu i opuštenu plavu”, ističe Barbara.

Zelena

Želja i ljubomora. Postoji razlog zašto kažu da je neko “zelen od zavisti”, ističu stručnjaci, a to je zato što smaragdna nijansa predstavlja upravo to. Iako zelena boja može da podstakne vašeg partnera da “podivlja od želje”, često se povezuje sa ljubomorom, osobinom koja nije vrijedna divljenja. (Naj portal)