Magazin

BLIŽI SE SIGURAN KRAJ: 7 očiglednih znakova da će vas ostaviti, posebno obratite pažnju na 3 znak

1. On vam sam nagovještava o tome.

Ako muškarac, čak i kroz šalu, spomene kako će vas ostaviti ili kako ga niste zaslužili – to je znak za uzbunu.

Muškarac koji voli nikada se ne šali na takav način. Njemu će žena biti cijeli svijet i uopšte mu neće tako nešto pasti na pamet.

2. Ima vas sve manje u njegovim planovima.

Nekada ste išli zajedno na putovanja, odmore, posjećivali restorane ili kafiće, a sada to većinom čini sam ili sa prijateljima? Jako dobar znak da se trebate zapitati šta se desilo sa vama i zbog čega vas nema u njegovim planovima.

3. Nisi mu prioritet.

Ako osjećate da mu je sve drugo važnije od vas, da ga ne zanima vaš život i da uvijek traži način da ode negdje drugo – očigledno je da niste na listi njegovih prioriteta. Ako ste u ovoj poziciji važno je da porazgovarate sa njim o tome prije nego što bude kasno.

4. Ne da mu se razgovarati o budućnosti i vašim planovima.

Muškarac koji je izgubio interes za ženu, izgubio je interes i za sve ostalo što se tiče nje. Biće nezainteresovan za razgovor, planiranje, raspravljanje, smaraće ga njeni problemi i jasno će to pokazivati.

5. Odjednom se više dotjeruje.

Ako muškarac godinama nije pridavao mnogo značaja garderobi i dotjerivanju, a odjednom je to počeo – to je očigledan znak da nekoga želi da impresionira, prenosi Pult24.info

Ko bi mogao biti u pitanju?