Ljubav

8 tipova žena kojih se muškarci „plaše“ i ne žele ih dugo uz sebe

Neke žene bez obzira na privlačan izgled nikako ne uspevaju da pronađu ili zadrže partnera. Psiholozi imaju objašnjenje – po njima postoje vrste ponašanja koje muškarci mogu da podnesu, a postoji i ona vrsta ponašanja zbog kojih ih žene plaše.

Ovo je osam tipova žena koje muškarci izbegavaju:

Previše tajanstvene žene

Postoji izreka da „svaka žena treba da ima tajnu!“ Naravno, to je do određene mere istina. Ali kad se žena počne ponašati previše misteriozno, a zatim nestane na nekoliko dana, bez ikakvog objašnjenja, ne javlja se na telefon ili u poslednji trenutak odustane od dogovora, to neće nijedan muškarac sa samopouzdanjem tolerisati, čak i ako mu se ona sviđa.

Koristoljubiva žena

Ovo nema potrebe dodatno pojašnjavati. Takve žene uvek obraćaju pažnju samo na one koji žive u novcu i luksuzu. Jedini kriterijum pri njenom odabiru sledećeg „životnog partnera“ je pitanje: „A šta on može da mi ponudi?“ Dakle, takva će žena otići čim pronađe onog koji ima više.

Žene s previsokim zahtevima i očekivanjima

Takvu ženu jedan muškarac nikad ne može u potpunosti da zadovolji niti usreći. Ona će uvek prebaciti odgovornost za svoj život i sve što joj se događa na partnera. Takođe, ako muškarac ne opravda njene nade i očekivanja, slediće vikanje i okrivljavanje. Kao što možete očekivati, neprestano nastojanje da neko bude srećan i živi prema nečijim očekivanjima je težak posao. Stoga, muškarac takav odnos izbegava.

Emocionalno nestabilne žene

Takve žene obično „prave od muve slona“, one se ne hrane hlebom nego skandalima. Obično su prilično toksične jer isisavaju energiju i hrane se količinom emocija i nerava koje ljudi oko njih troše. Što više takvih situacija stvaraju, to je bolje za njih. One mogu iznenada da puste suzu, a nakon nekoliko minuta mogu se ponovo smejati kao da se ništa nije dogodilo. Naravno, vrlo je teško imati blizak i dugoročan odnos s takvom osobom jer nije jasno šta se može očekivati od nje u sledećem trenutku.

Žene koje omalovažavaju

Ove žene mogu da urade sve same i sve znaju bolje od drugih, takve žene lako je prepoznati jer njene fraze najčešće počinju s „Ja lično…“, „Ja ću popraviti slavinu jer čini mi se da tebi ne ide…“. Isto tako, muškarci je obično primete već na prvom sastanku, kad nakon večere u restoranu odmah izjavi: „Platiću za sebe, ne želim ništa da ti dugujem.“

Naravno, takva žene negde duboko u duši takođe želi ljubav i brigu, želi da se opusti i prestane da sve obavlja sama. Ali zbog nesrećnog iskustva u prošlosti, sada više ne veruje muškarcima i ne očekuje nikakvu pomoć od njega. Naravno, ovakve žene se mogu ‘zagrejati’, ali pre toga muškarac mora da bude spreman da prođe kroz fazu stalne devalvacije svega što radi za nju, nepoverenja i odbijanja.

Žene koje imaju samo jedan cilj – udati se

Prepoznavanje „udavača“ nije tako teško – uvek će muškarcu reći samo ono što on želi da čuje od nje. Takva žena uvek je odličnog raspoloženja, ljubavnica svake vrsta, savršena i poslušna. Čini se da je spremna da ceo svoj život posveti svom mužu. Stoga, u većini slučajeva ona nema sopstvene interese i hobije jer jednostavno nema vremena za to, ona je samo posvećena muškarcu i njegovim problemima.

Vredi obratiti pažnju na to imali takva žena svoje mišljenje o različitim stvarima i pitanjima, bez obzira na to može li da vodi i održava razgovor. Uopšteno govoreći, takve su žene retko „stvarne“, sve njihove emocije i osećanja su previše lažni što inteligentna osoba može brzo i lako da primeti.

Večito ljubomorne i željne kontrolisanja

Želi stalno da nadziru sve aspekte čoveka kog već smatra svojom imovinom: polazeći od onoga šta njen partner treba da obuče do toga s kojim prijateljima treba da se druži. Istovremeno će biti ljubomorna na skoro svaku ženu koja ga gleda ili koju on pogleda. Naravno, ovde nema mesta ličnom prostoru i vremenu, a normalan čovek neće dopustiti da ga neko tako ograničava.

Žene koje se stalno žale na sve

Takve žene uvek imaju loš posao, cipele koje su neudobne, a što je najvažnije, ne mogu da upoznaju „Gospodina savršenog“. Nakon razgovora s takvom ženom, muškarac ima osećaj da je sama i nesrećna. Njena negativnost jednostavno će ugasiti njegovu želju za njom.